Bookmark and Share

 Cloud

​Cloud er i årevis blevet talt op, og for mange er modellen aldrig blevet til virkelighed. Men ventetiden er forbi. KMD er klar med Danmarks mest ambitiøse Cloud-katalog - til større, regulerede og transaktionstunge it-miljøer.

Cloud på dansk
KMD er den første danske it-virksomhed, der kan tilbyde større, regulerede og transaktionstunge organisationer et samlet Cloud-katalog bestående af standardiserede services – både IaaS, PaaS og SaaS. Leveret fra vores egen KMD Cloud, som integrerer fuldstændigt med dit eksisterende it-miljø, og holder dine følsomme data på dansk jord, uanset hvor i verden du vil hen. 


Hør om Cloud-erfaringerne hos FDC og Samsø Kommune 


Microsoft med mere
I første omgang har vi fokuseret på Microsofts vigtigste teknologier, sammen med en række KMD konsulentydelser – fra readiness assessment og strategi til uddannelse af it-medarbejdere, så de også er parate til at håndtere ’it-som-en-service’. Og vi udvikler hele tiden nye. Fx SharePoint 2013 med AppStore og SkyDrive, som sætter en ny standard for, hvor hurtigt du selv kan udvikle dig.
 
​”Cloud er oplagt, når udfordringen hedder hurtigere udvikling af nye services, optimering af eksisterende processer, standardisering eller generelt stigende datamængder. Vi var ikke først, men har ventet til nu, hvor vi rent faktisk kan levere det, andre stadig kun kan tale om”
  
Erik Bræstrup, afdelingschef i Product Management, KMD
 
Nowsourcing!
nowsourcing.dk har vi samlet nyeste viden og værktøjer om de muligheder ’new outsourcing’ giver nu og her. Vi opdaterer løbende med nye artikler, white papers, cases, webcasts og events. 
 
 
Vil du vide mere? Send os en mail:
 
Emne*
Din besked
Navn*
E-mail*
Virksomhed/organisation
Tlf. nummer

 

Page botton shaddow