Dashboards

​Dashboards samler nøgletal på tværs af systemerne, så ledelsen får samlet det væsentlige i én dynamisk visning og bliver klar til hurtig handling. Løsningens fulde navn er SAP BusinessObjects Xcelsius Enterprise og er et vigtigt visuelt supplement til rapportering i KMD Opus Ledelsesinformation.

Hurtigt tjek på tendenserne
Hvor står din kommune i forhold til budgettet lige nu – og hvad er det specifikt, der rykker på balancen? Med dashboard-løsningen får du som leder et hurtigt grafisk overblik, der fortæller, om der er noget, du skal sætte luppen på.

Jeres dashboards bliver bygget op, så de matcher organisationen, og her giver de en kontinuerlig og ensartet rapportering på tværs af fagområder og systemer.

Er der noget, der springer i øjnene, kan du som topleder hurtigt tage dialogen med de relevante chefer. Dashboards letter også dialogen på møder, hvor I straks kan afsøge årsager og konsekvenser.
 

 

Eksempel på dashboard

 
Under dashboardets forside ligger viden klar til brug, for eksempel ved:

 • Særligt dyre enkeltsager: Følg økonomien for et givet CPR-nummer.
 • Refusion ved aktivering. Spar de minutiøse manuelle opgørelser og få hurtig viden til at hente den korrekte refusion.
 •     
  Hvad nu hvis...?
  Vil du som leder gerne kende konsekvenserne af fremtidsudsigterne – eller af dine beslutninger – kan de også beregnes i systemet. For eksempel ved:
   
 • Anbringelser. Bliver der flere eller færre, ændrer I serviceniveauet, og hvad er konsekvensen? Slip for at finde tallene i fagsystemerne.
 • Aktivering. Skal flere eller færre i aktivering, og hvad betyder det for refusionen?
 • Sæsonudsving på arbejdsmarkedsområdet. Kombiner udsving og satser med nettoprisindekset og se, hvad det betyder for økonomien.

Tag dine dashboards med dig
Du kan åbne dine dashboards gennem KMD Opus Rollebaseret Indgang eller tage dem med dig på din bærbare eller andre platforme. Det er naturligvis praktisk i en hektisk hverdag – også for politikerne eller ved præsentationer og papirløse møder.
 
Klar til brug eller gør-det-selv
Dashboards bliver opbygget i et SAP standardværktøj med det fokus og de detaljer, din kommune har brug for. Vi gør det for jer, men I deltager i kravspecificeringen af løsningen og er dermed med os på sidelinjen i det omfang, I ønsker.

 

Vi tilbyder dashboard på en række områder, f.eks. arbejdsmarkedsområdet og Børn & Voksneområdet, som kan tilpasses den enkelte kundes behov eller dashboards kan udarbejdes 100 % tilpasset den enkelte kunde.  
Page botton shaddow