Page botton shaddow
RSS
 • a
  03-03-2015
  Pressemeddelelse
  ​LøkkeFonden og KMD bringer det internationalt anerkendte læringsredskab Khan Academy til Danmark. LøkkeFonden, it-virksomheden KMD og en gruppe matematiklærere har samarbejdet om at få oversat den digitale undervisningsplatform til dansk, sådan at alle danske skoleelever nu får et nyt gratis hjælpemiddel til at blive endnu bedre til matematik.
 • a
  23-02-2015
  Pressemeddelelse
  ​It-virksomheden KMD har netop indgået en samarbejdsaftale med det internationalt anerkendte østrigske it-firma Gruber & Petters. Samarbejdet betyder, at KMD’s skolesoftware fremover kommer til at indeholde et digitalt skemalægningsværktøj fra Gruber & Petters. Landets folkeskoler får dermed gavn af erfaringer fra mere end 20.000 skoler på internationalt plan, der bruger platformen i dag. KMD forventer være klar med det nye værktøj, så det kan bruges i forbindelse med skemalægningen til det nye skoleår.
 • a
  23-01-2015
  Pressemeddelelse
  KMD har netop indgået aftale om at overtage it-virksomheden Avaleo. Avaleo er en af landets førende virksomheder inden for kommunal sundheds-it. Købet skal ses som et udtryk for KMD’s vækstambitioner inden for omsorgs-, social- og sundhedsområdet. KMD har i forvejen en fornuftig position i segmentet men får med opkøbet tilført værdifulde kompetencer, teknologier og kunder.
 • a
  19-01-2015
  Pressemeddelelse
  ​I Horsens Kommune fortsætter succesen med at bruge online videomøder til at styrke dialogen med borgerne. Videomøderne har blandt andet givet en tryggere og mere fleksibel hverdag for både psykisk syge og deres vejledere. Senest har borgere med alkoholproblemer været glade for den vejledning, de kan opnå via videosamtaler med kommunens konsulenter. På baggrund af de gode erfaringer fordobles nu antallet af borgere, der hjælpes gennem video – og værktøjet skal samtidig bruges af en helt ny gruppe, anbragte børn og unge. It virksomheden KMD, der står bag teknikken, ser kommunen som et fyrtårn i Danmark på området.
 • a
  14-01-2015
  Pressemeddelelse
  ​En ny alliance har netop set dagens lys i det kommunale og regionale it-marked. Den danske it-koncern KMD og e-procurement specialisten Comcare har netop indgået et partnerskab, der skal bringe dem helt til tops blandt kommunerne og regionerne, når det handler om at levere it-løsninger på indkøbsområdet. For kommunerne og regionerne medfører alliancen, at de gennem effektive processer får nemmere ved at høste efterspurgte effektiviseringsgevinster på indkøbsområdet.
 • a
  13-01-2015
  Pressemeddelelse
  Styrelsen for It- og Læring (STIL) har netop været i udbud med opgaven om at udvikle applikationer til administration af erhvervsrettede uddannelser. Opgaven er gået til it-koncernen KMD, som har sig et strategisk mål om at styrke sin position i det statslige marked. Samtidig er KMD gået i gang med en større satsning på hele undervisningsområdet.
 • a
  13-01-2015
  Pressemeddelelse
  ​Den danske it-koncern KMD har netop indgået en strategisk alliance med den globale it-gigant inden for ejendomsområdet, Manhattan Software Group. Samarbejdet indebærer, at KMD tilpasser Manhattans internationalt anerkendte integreret Facility Management software til danske forhold. Den nye alliance giver dermed danske virksomheder og offentlige institutioner mulighed for at optimere anvendelsen og driften af deres samlede ejendomsportefølje. Målet er effektiviseringer op til 20 pct og bedre miljømæssige påvirkninger. Den første kunde, Morsø Kommune, har allerede tegnet en aftale på baggrund af den nye alliance.
 • a
  12-01-2015
  Pressemeddelelse
  ​It-virksomhed KMD går nu efter at kunne hjælpe landets folkeskoler med alle delene af den nye brugerportal, der ifølge KL og staten skal være omdrejningspunkt for fremtidens digitale folkeskole. Portalen er en paraply for en række -it-løsninger, der samlet set skal styrke elevernes læring. KMD står allerede stærkt på læringsplatformen og styrker nu resten gennem et nyt udviklingsprojekt og et samarbejde med Skolebordet, der er blandt de førende leverandører af samarbejdsplatforme. Med initiativerne bliver KMD den mest komplette it-leverandør på skoleområdet i Danmark.
 • a
  22-12-2014
  Pressemeddelelse
  ​Tilknytningen til en fagforening og en a-kasse var tidligere fagligt betinget eller styret af solidaritet. I dag er billedet i stigende grad konkurrencepræget med fokus på pris og personlige fordele. Fagforeningen og den tværfaglige a-kasse Frie Funktionærer har netop indgået et samarbejde med it-koncernen KMD om at øge automatiseringen af store dele af de interne processer ved hjælp af en ny it-platform. Ambitionen er, at den øgede effektivitet skal frigive ressourcer til at udvikle medlemstilbuddene.
 • a
  08-12-2014
  Pressemeddelelse
  ​Den danske it-virksomhed KMD fortsætter med at styrke bredden af sin forretning gennem strategiske opkøb. Efter at have erhvervet sig ScanJour og Cenza har KMD netop opkøbt virksomheden Capevo. Capevo er blandt de førende inden for digital selvbetjening. Købet skal ses som endnu en understregning af KMD’s vækstambitioner - særligt i statssegmentet, hvor Capevo står stærkt.
 • a
  04-12-2014
  Nyhed
  I november udloddede KMD et startnummer til den udsolgte KMD IRONMAN. Over 450 triatleter deltog i konkurrencen om en startplads til KMD IRONMAN Copenhagen 2015, og nu er den glade vinder fundet.
 • a
  18-11-2014
  Nyhed
  Startpladserne blev revet væk på få timer til KMD IRONMAN Copenhagen 2015. Nu har du chancen for at få fat i en af de attraktive pladser i feltet – og ganske gratis. Det eneste, du skal, er at deltage i konkurrencen her på kmd.dk. God fornøjelse!
 • a
  06-11-2014
  Pressemeddelelse
  ​Finanssektorens Uddannelsescenter har netop indgået aftale med den danske it-koncern KMD om salg af it-virksomheden Cenza, der leverer digitale HR- og undervisningsplatforme til den finansielle sektor i Danmark. Købet understøtter KMD’s ambitioner i erhvervssektoren og er samtidig en produktmæssig styrkelse af KMD’s undervisningsportefølje. Hos Finanssektorens Uddannelsescenter ser man styrken i, at den videre implementering og udvikling af it-platformen sker i et it-miljø, mens Uddannelsescentret sætter sit fulde fokus ind på at levere kompetenceudvikling til finanssektoren.
 • a
  09-10-2014
  Pressemeddelelse
  ​KMD og Danske Bank går sammen om at udbrede mobilbetaling til landets kommuner. På sigt skal alle betalinger fra borgerne kunne foregå mobilt. Hvidovre deltager som første kommune i samarbejdet. Fra i dag kan kommunens borgere nøjes med mobilen, når de køber billetter i svømmehallen og skøjtehallen. Eller betaler pas og kørekort i Borgerservice.
 • a
  09-10-2014
  Pressemeddelelse
  KMD har netop indgået aftale om at overtage it-virksomheden ScanJour, der står bag den udbredte WorkZone-suite, der understøtter effektiv sags- og dokumenthåndtering. Købet af ScanJour foretages som et element i KMD’s vækststrategi inden for det statslige marked.
 • a
  03-10-2014
  Pressemeddelelse
  ​Det skal være nemmere og mere sikkert at dele og styre filer, dokumentation og information med kollegaer og samarbejdspartnere på tværs af virksomheder. Den danske it-koncern KMD og amerikanske Box har netop indgået et partnerskab om at udbrede det cloud-baserede samarbejdsværktøj Box. Parterne ser det som et solidt alternativ til de gratis fildelingstjenester og forventer, at det vil løfte niveauet for content management og samarbejde i dansk erhvervsliv.
 • a
  01-10-2014
  Pressemeddelelse
  <p>Det bliver it-virksomheden KMD, der skal stå bag udviklingen og driften af de såkaldte støttesystemer til landets kommuner og Udbetaling Danmark. Støttesystemerne er en central brik i den fælleskommunale Rammearkitektur og skal understøtte de mange forskellige fagsystemer, der benyttes i det daglige arbejde i kommunerne og hos Udbetaling Danmark. Aftalen gælder de næste fire år og er indgået med kommunernes it-fællesskab, KOMBIT. I KMD ser man aftalen som en anerkendelse af de stærke kompetencer inden for offentlig digital infrastruktur.</p>
 • a
  24-09-2014
  Pressemeddelelse
  ​Økonomi- og Indenrigsministeriet har netop tildelt opgaven med at udvikle digitale vælgererklæringer til KMD. Hos it-virksomheden ser man den nye opgave som et stort skulderklap og en anerkendelse af KMD’s stærke kompetencer på valgområdet.
 • a
  31-08-2014
  Pressemeddelelse
  I Lolland Kommune skal de ansatte tale mere – til deres computere. Kommunen har netop indgået en aftale med it-virksomheden KMD om, at talegenkendelse skal bruges af endnu flere af kommunens ansatte. Talegenkendelse frigør tid foran computeren til gavn for medarbejderne, kommunen og borgerne. Erfaringerne er foreløbig så gode, at kommunen nu udvider brugen til 249 medarbejdere. Dermed lægger Lolland Kommune sig helt forrest i feltet af danske kommuner, der benytter talegenkendelse.
 • a
  28-08-2014
  Pressemeddelelse
  KMD og Microsoft har netop indgået aftale om, at KMD bliver leverandør af Surface, som er en hybrid mellem en bærbar pc og en tablet. Begge parter forventer, at den nye aftale vil løfte brugen af Surface i både det offentlige og private segment, hvor kravene til mobilitet er stærkt stigende. KMD har allerede haft de første interesserede kunder i røret.
 • a
  18-08-2014
  Pressemeddelelse
  KMD har vundet KOMBITs genudbud af NemRefusion. Det betyder, at KMD også fremover skal stå for drift, support, vedligeholdelse og videreudvikling af systemet.
 • a
  14-08-2014
  Pressemeddelelse
  ​Mens optagelserne til sæson 2 af dramaserien ”Arvingerne” for længst er skudt i gang, tager tre af hovedrolleindehaverne sig tid til en pause for at bakke op om en vigtig sag. De stiller op for Danmarks Lungeforening til KMD 4:18:4 triatlon for at skabe opmærksomhed om, hvor vigtigt det er at passe godt på sine lunger hele livet.
 • a
  11-08-2014
  Nyhed
  ​I august stiller over 20 lungepatienter op for Danmarks Lungeforening til KMD 4:18:4 motionstriatlon ved Amager Strandpark. De vil bevise, at man kan, hvad man vil, hvis bare man træner – også selv om man har en potentielt invaliderende lungesygdom.
 • a
  02-07-2014
  Pressemeddelelse
  ​OK-Q8 AB og Q8 Danmark A/S, som fusionerede i sommeren 2012, outsourcer it-drift og applikationsvedligehold til KMD. Med den nye aftale udvides samarbejdet med KMD til at omfatte hele det nye skandinaviske selskab. Aftalen gælder de næste fem år.
 • a
  24-06-2014
  Nyhed
  ​Rådet for Digital Sikkerhed har fået Rasmus Theede, koncernsikkerhedschef i KMD, som ny næstformand. Han blev valgt enstemmigt på den netop afholdte generalforsamling.
 • a
  18-06-2014
  Nyhed
  ​KMD er hovedsponsor for Danmarks største landsdækkende triatlonløb for motionister og nybegyndere: KMD 4:18:4. Deltag i konkurrencen om en startplads til KMD 4:18:4 i København d. 21-23. august. Du kan enten gennemføre hele triatlonløbet selv eller dele den som stafet med to af dine venner eller kollegaer.
 • a
  12-06-2014
  Pressemeddelelse
  ​Det bliver it-virksomheden KMD, der de næste fem år skal stå for it-understøttelsen af de administrative og forretningsmæssige processer hos a-kassen FTF-A. Parterne har netop givet hinanden håndslag på et nyt samarbejde, hvor KMD, med FTF-A som udviklingspartner, over de næste par år bygger en helt ny a-kasse løsning med fokus på en udvidet automatisering af arbejdsgange samt medlemmernes muligheder for selvbetjening.
 • a
  10-06-2014
  Pressemeddelelse
  ​Den internationale fødevarekoncern Tican og KMD BPO har netop indgået aftale om, at KMD BPO fremover skal varetage lønadministrationen for virksomhedens knap 1.000 danske ansatte i Tican Fresh Meat. Aftalen gælder de næste fem år.
 • a
  02-06-2014
  Pressemeddelelse
  ​Der er blevet kortere afstand mellem KOL-patienterne og sygeplejerskerne i Faaborg-Midtfyn Kommune. De er nu blot et par klik væk fra hinanden. Et nyt projekt i samarbejde med it-virksomheden KMD har omlagt store dele af patienternes kontakt med sygeplejerskerne til online dialog i stedet for at mødes fysisk. Samtidig får en helt ny gruppe af KOL-ramte borgere hjælp. Projektet er søsat i samarbejde med patienterne selv, og de første erfaringer peger mod større tryghed og en mere effektiv hverdag for både patienter og sygeplejersker.
 • a
  28-05-2014
  Pressemeddelelse
  ​Det bliver KMD, der skal stå for udvikling og drift af Datafordeleren. Hos KMD er der stolthed og glæde over at få tildelt kontrakten, der understreger virksomhedens stærke kompetencer inden for offentlig digital infrastruktur.
 • a
  27-05-2014
  Pressemeddelelse
  ​SKI’s rammeudbud 02.02 for computere har fundet sine nye leverandører. KMD bliver ny hovedleverandør og kan dermed som den eneste leverandør benyttes via direkte tildeling. KMD er glade for aftalen og ser den blandt andet som et godt understøttende element til software-forretningen.
 • a
  23-05-2014
  Nyhed
  ​Omkring 430.000 danskere lever med lungesygdommen KOL, og mange mennesker kæmper derfor hver dag med hoste og åndenød. Nu udfordrer et par seje gutter med KOL deres egne grænser ved at stille op til KMD 4:18:4 i Odense.
 • a
  20-05-2014
  Pressemeddelelse
  Et af valgkampens mest traditionsrige medier er den klassiske valgplakat, der hænger rundt omkring i lygtepælene. Nye tal fra KMD Analyse viser, at vælgerne er splittet i deres syn på plakaterne. Mere end hver tredje vælger mener, at valgplakaterne ødelægger gadebilledet. Næsten en fjerdedel mener, at de er en god tradition, og hver femte dansker vil helt forbyde valgplakaterne.
 • a
  19-05-2014
  Pressemeddelelse
  ​Hvis kandidaterne til Europa-Parlamentsvalget skal gøre sig forhåbninger om at komme igennem med deres budskaber til vælgerne, så gælder det først og fremmest om at få taletid på TV. Det viser en ny rundspørge fra KMD Analyse. Rundspørgen viser samtidig, at ansigt til ansigt tid med kandidaterne ikke er populært blandt vælgerne.
 • a
  15-05-2014
  Pressemeddelelse
  Konkurrencen er intensiveret på KMD’s markeder, og koncernen har i 2013 tilpasset strategi, processer og organisation, så virksomheden også i årene fremover hører til blandt de mest eftertragtede it-leverandører i Danmark. På de centrale nøgletal for 2013 fastholder KMD niveauet fra 2012, hvilket var forventet og anses som tilfredsstillende.
 • a
  12-05-2014
  Pressemeddelelse
  ​Valgmaskinerne hos KMD er sat i sving. Mere end 8 mio. valgkort printes i disse dage til borgerne. De fleste skal sætte to krydser d. 25. maj, hvor der afholdes valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om Patentdomstolen. Det giver ekstra travlhed hos KMD. To valg betyder nemlig også to valgkort. Som noget nyt bliver valgkortene indsat i bunden af et A4 vælgerbrev, som man kender det fra girokort. Ændringen betyder, at kommunerne opnår en besparelse på cirka 25 mio. kr.
 • a
  08-05-2014
  Pressemeddelelse
  Det plejer at være den anden vej rundt. It-virksomheder sælger it-systemer til kommunerne. I Aarhus er rollerne dog byttet om for en kort stund, da en af landets største it-virksomheder, KMD, har købt et it-system af Aarhus Kommune. Der er tale om et super smart system, som alle landets kommuner kan få gavn af, lyder begrundelsen fra KMD. It-systemet kan hjælpe ikke-økonomifolk med at få styr på tal og budgetter.
 • a
  07-05-2014
  Pressemeddelelse
  ​En tryggere og mere fleksibel hverdag for både psykisk syge og deres vejledere. Det er nogle af fordelene, som Horsens Kommune oplever efter at have inddraget et virtuelt mødeværktøj i værktøjskassen hos Specialvejledningen, der tager sig af at vejlede borgere med en psykisk sygdom. Erfaringerne er så positive, at kommunen nu udvider brugen af værktøjet til misbrugsområdet. Hos it-virksomheden KMD, der står bag mødeværktøjet, ser man arbejdet i Horsens som forgangseksempel på, hvordan digitale mødeformer kan være med til at effektvisere arbejdsprocesser samtidig med, at borgeren oplever en bedre service.
 • a
  05-05-2014
  Nyhed
  ​Alt for mange danskere går med en uopdaget lungesygdom, og nu vil havsvømmeren Henrik Slot Nielsen svømme fra Bornholm til Christiansø for at skabe opmærksomhed om, hvor vigtigt det er at bevæge sig og holde sine lunger i form. Den Ballerup-baserede it-virksomhed KMD inviterede for nyligt sine medarbejdere til at svømme med Henrik Slot Nielsen. For hver bane, der blev svømmet, donerede KMD 20 kroner til Svøm for Liv og Lunger.
 • a
  30-04-2014
  Pressemeddelelse
  ​Intet bliver overladt til tilfældighederne, når danskerne fra efteråret 2015 får lettere ved at orientere sig på energiområdet. For at gøre det nemt for forbrugerne vil el-kunder fremover kun modtage én elregning – også selv om de har valgt en el-handler, der ikke driver det lokale el-net. Der er over 100 el-handlere og cirka 70 netvirksomheder, så der bliver nok at holde styr på. Det hele skal styres af den såkaldte DataHub Engrosmodel. For at gøre alt klar til go-live forbereder Energinet.dk simuleringer af flere hundrede fejlscenarier i DataHub’en. It-virksomheden KMD er taget med om bord for at kunne automatisere og teste så mange aktører på én gang gennem den omfattende testfase.
 • a
  10-04-2014
  Pressemeddelelse
  En af Danmarks største grossister til håndværker- og byggebranchen, Lemvigh–Müller, har indgået en aftale om outsourcing af løn med KMD BPO. Det betyder, at KMD BPO fremover skal varetage lønadministrationen for virksomhedens ca. 1.200 ansatte. Med aftalen flytter to ansatte hos Lemvig–Müller med til KMD BPO.
 • a
  27-03-2014
  Pressemeddelelse
  Kan man bo på Mars? Hvordan fjernstyrer man en robot, når det tager 24 minutter for et radiosignal at nå frem? Det var nogle af de spørgsmål, som eleverne blev mødt med af den lærerstuderende, Peter Fastner Stenkilde, da han skabte et nyt digitalt undervisningsforløb for 7. klasse og med det blev den første vinder af KMD Education Award.
 • a
  24-03-2014
  Pressemeddelelse
  ​Skanderborg Kommune har netop sammen med it-virksomheden KMD startet et projekt, der skal gøre cheferne i Skanderborg Kommune bedre rustet til at øge effektiviteten og kvaliteten på deres fagområder. Hjælpemidlet er nogle helt nye muligheder for at samle oplysninger på tværs af de mange it-systemer, man bruger i kommunen. Den nye viden skal i sidste ende give mere effektive forvaltninger og bedre indblik i, hvor borgernes penge bruges mest effektivt.
 • a
  20-03-2014
  Nyhed
  ​Det blev SKAT og Vejle Kommune, der løb med de to priser til årets uddeling af Digitaliseringsprisen. SKAT vandt Effektiviseringsprisen for projektet om eSKATdata, og Vejle Kommune vandt Velfærdsprisen for projektet Vejle Digitale Skoler. Priserne blev overrakt på konferencen ”Offentlig digitalisering 2014 – på vej mod d-land” i Musikhuset i Aarhus.
 • a
  10-03-2014
  Pressemeddelelse
  Medarbejderne i en af landets førende koncerner inden for lydteknologi skal fremover have lønnen klaret af en af landets største it-virksomheder. GN Store Nord har netop indgået en aftale med KMD, om at it-virksomheden fremover skal stå for lønadministrationen for knap 1.100 ansatte hos GN Store Nord og dets datterselskaber. KMD fortsætter dermed forrige års gode stime af aftaler på erhvervsmarkedet inden for lønadministration.
 • a
  10-02-2014
  Pressemeddelelse
  It-virksomheden KMD og IRONMAN Denmark har netop underskrevet en ny 3-årig aftale, så parterne nu har papir på hinanden frem til 2016. Samarbejdet mellem KMD og IRONMAN Denmark begyndte i 2011.
 • a
  23-01-2014
  Pressemeddelelse
  ​København Kommunes skal have udskiftet deres it-system, der beregner og udbetaler løn til de mere end 45.000 ansatte. Efter EU-udbud er valget faldet på it-virksomheden KMD, der også står for den nuværende løsning. Begge parter er glade for det nye samarbejde, der blandt andet giver kommunen nye muligheder inden for lønsimulering og ledelsesinformation.
 • a
  21-01-2014
  Pressemeddelelse
  KMD’s nye topchef hentes hos kollegaerne i telesektoren. Det bliver den 44-årige TDC koncerndirektør Eva Berneke, der overtager posten som adm. direktør i KMD. Hun afløser Lars Monrad-Gylling, der i sidste uge meddelte, at han stopper som topchef for den største danskbaserede it-virksomhed.
 • a
  17-01-2014
  Pressemeddelelse
  <div>Efter 15 år som adm. direktør har Lars Monrad-Gylling besluttet at stoppe i KMD. Virksomheden står derfor over for et direktørskifte, og bestyrelsen er i fuld gang med at finde en ny topchef. Under Lars Monrad-Gyllings lederskab har KMD undergået en historisk udvikling fra at være offentlig ejet it-leverandør til i dag at være en privatejet, succesfuld it-virksomhed.</div>
 • a
  09-01-2014
  Pressemeddelelse
  ​Folkeskolereformen stiller krav om, at lærerne skal lave digitale elevplaner med status på elevens faglige niveau fra næste skoleår. KMD og Bureau 2000 går sammen om en løsning til lærerne, VOKAL Elevplaner. I Norge er et lignende system blevet en succes med mere end 400.000 brugere.
 • a
  20-12-2013
  Pressemeddelelse
  Det kommunale landskab bevæger sig i disse år mod en bred it-understøttelse, der baserer sig på en fælles rammearkitektur. For at sikre de bedst mulige kompetencer og en solid kapacitet på området har it-virksomhederne KMD og Axapoint valgt at styrke samarbejdet. Axapoint er solgt til KMD og drives videre som et datterselskab i koncernen.
 • a
  20-12-2013
  Pressemeddelelse
  Telenor og it-virksomheden KMD har indgået et partnerskab om, at KMD overtager udviklingen og vedligeholdelsen af Telenors nuværende portefølje af it-systemer. I forbindelse med aftalen overgår 87 it-konsulenter fra Telenor til KMD pr. 1. januar 2014.
 • a
  13-12-2013
  Pressemeddelelse
  <span class="section">Stærke integrationer på tværs af centrale systemer er altafgørende for intelligent håndtering af data og automatisering af arbejdsgange i kommunerne. Netop denne udfordring er baggrunden for indgåelse af en samarbejdsaftale mellem KMD og Dafolo.</span>
 • a
  03-12-2013
  Pressemeddelelse
  På trods af store fordele ved mobilt arbejde på tablets og smartphones har manglende internetdækning medført, at hverdagen i den kommunale ældrepleje er præget af dobbeltarbejde med back-up papirudskrifter og efterfølgende indtastningsarbejde. I samarbejde med blandt andet ældreplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune har it-virksomheden KMD udviklet en ny app, der tager højde for huller i internetdækningen. I Faaborg-Midtfyn Kommune betragter man de nye muligheder som en betydelig løftestang for både kvaliteten såvel som effektiviteten i hjemmeplejens arbejde på landevejen.
 • a
  02-12-2013
  Pressemeddelelse
  Flere rapporter har dokumenteret, at cloud-computing kan spare offentlige organisationer for milliarder af kroner årligt gennem driftsbesparelser og nye services. Men det store gennembrud for cloud – især hybride cloud-løsninger – har ladet vente på sig. Det skal et udvidet samarbejde mellem Microsoft og KMD nu lave om på.
 • a
  13-11-2013
  Pressemeddelelse
  Hvordan kan it være med til at hæve kvaliteten af undervisningen i folkeskolen? Den opgave har 32 folkeskoleelever fået af KMD i denne uge som et led i skolernes praktikuge. På linje med rigtige udviklingsforløb bliver dagene brugt på oplæg, brainstorms og workshops, som på fredag munder ud i præsentationer af elevernes ideer til nye og spændende it-løsninger.
 • a
  08-11-2013
  Pressemeddelelse
  ​Se nøgletal for valget og hent oversigterne over kandidaterne til henholdsvis kommunalvalget og regionsvalget. Opdateret pr. 8. november 2013.
 • a
  06-11-2013
  Pressemeddelelse
  Hvis politikerne skal fange danskernes opmærksomhed i den kommunale valgkamp, så gælder det først og fremmest om at komme på TV. Det viser en rundspørge fra KMD Analyse. Rundspørgen viser samtidig, at danskerne ikke foretrækker at møde deres politikere ansigt til ansigt i valgkampen.
 • a
  04-11-2013
  Nyhed
  ​Ekstremregn, tyfoner og jordskælv udfordrer i disse dage fynske skoleelevers hjerneceller. Lørdag den 9. november støder de sammen i et fynsk opgør på robotkørsel, forskning og profilering af viden og resultater. Overskriften er ”Nature´s Fury”, og tæt ved 150 fynske skoleelever har meldt deres ankomst til den fynske finale i teknologikonkurrencen FIRST LEGO League. Dagen skydes i gang af Anker Boye, borgmester i Odense Kommune, og afholdes hos it-virksomheden KMD.
 • a
  28-10-2013
  Pressemeddelelse
  KMD har en betydelig position i den danske it-branche og vil også i fremtiden være blandt de førende it-leverandører. KMD har fokus på at være en sund og konkurrencedygtig forretning og tilpasser derfor nu organisationen som en følge af skærpede markedsvilkår. Tilpasningen medfører, at KMD A/S planlægger at nedlægge op til 275 stillinger på tværs af organisationen.
 • a
  26-10-2013
  Pressemeddelelse
  ​Et af valgkampens mest traditionsrige medier er den klassiske valgplakat, der hænger rundt omkring i lygtepælene i det ganske land. Nye tal fra KMD Analyse viser, at danskerne er delt i holdningerne til plakaterne. Hver tredje dansker mener, at valgplakaterne ødelægger gadebilledet. Næsten en tredjedel mener, at de er en god tradition og hver femte dansker vil helt forbyde valgplakaterne. Overraskende nok er de yngste vælgere mest positive over for valgplakaterne.
 • a
  24-10-2013
  Pressemeddelelse
  For en pilot er det absolut nødvendigt at have fuldstændig styr på forhold som højde, fart og kurs på flyet. I Morsø Kommune er man i samarbejde med it-virksomheden KMD ved at indføre et politisk cockpit, der skal holde styr på de vigtigste forhold i kommunen. Cockpittet skal hjælpe kommunalbestyrelsen og ledelsen med at styre kommunen og advare om eventuelle farer forude.
 • a
  08-10-2013
  Pressemeddelelse
  ​KMD har solid erfaring med softwareudvikling til det offentlige i Danmark. Nu har kompetencerne også givet udbytte på den anden side af Øresund. KMD har netop fået sin første svenske kunde på det administrative softwaresystem KMD Opus, der i vid udstrækning benyttes af de danske kommuner.
 • a
  04-10-2013
  Pressemeddelelse
  ​Over 15 paller med mere end fire tons brugt it-udstyr er netop ankommet fra KMD til NordVirk i Aabybro. Nordvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der skaber arbejde til 13 unge med autismespektrumforstyrrelser (ASF). It-udstyret bliver nu sat i stand og videresolgt til mindre private virksomheder samt foreninger i Nordjylland. NordVirk glæder sig til at komme i gang med udstyret og i KMD er man glad for, at maskinerne kan få et nyt liv uden for KMD.​
 • a
  30-09-2013
  Pressemeddelelse
  ​Flere danske patienter med lungesygdomme vil få en bedre og mere effektiv behandling, hvis Danmark i højere grad indfører telemedicinske løsninger. Sådan lyder en af konklusionerne i en helt ny rapport fra KMD Analyse. Analysen falder på selv samme dag som regeringen præsenterer sin nye reform for digitalisering af en lang række velfærdsområder. Både blandt sundhedspersonalet og patienter er der opbakning til, at telemedicinske løsninger til brug for bl.a. genoptræning og sundhedsmålinger vil kunne gavne patienternes behandling.
 • a
  19-09-2013
  Pressemeddelelse
  ​En ny rapport fra KMD Analyse viser, at de administrative medarbejdere i landets kommuner holder møder for cirka 6,4 milliarder om året. Ved at omlægge dele af de fysiske møder til digitale møder ved medarbejdernes egne skriveborde kan kommunerne hente et potentiale i millionklassen viser beregninger i analysen. Landets kommuner benytter i dag sjældent de digitale mødemuligheder trods positive erfaringer.
 • a
  04-09-2013
  Pressemeddelelse
  ​Fem små danske Ø-kommuner - Langeland, Ærø, Fanø, Samsø og Læsø - sætter nye standarder for kommunalt samarbejde. Som noget nyt i den kommunale verden er de gået sammen om at indkøbe og indføre det samme it-system fra it-virksomeden KMD. Ved at gå sammen om opgaven kan de hjælpe hinanden gennem en til tider kompliceret og omfattende proces. Og samarbejdet forgår også noget utraditionelt, nemlig via videokonferencer, da ø’erne ligger fysisk langt fra hinanden.
 • a
  02-09-2013
  Pressemeddelelse
  ​Fremtidens undervisning i folkeskolen bliver i højere og højere grad digital. Det tager Professionshøjskolen UCC nu konsekvensen af og indgår et samarbejde med den danske it-virksomhed KMD. Det nye partnerskab skal give UCC’s korps af digitale studerende, de såkaldte DigiGuides, flere muligheder for at integrere it i uddannelsen af fremtidens folkeskolelærere.
 • a
  29-08-2013
  Pressemeddelelse
  ​KMD og Statsbiblioteket er for partnerskabet om Lektier Online blevet nomineret til CSR Awards, hvilket er den fineste pris for samfundsansvar, der uddeles i Danmark. Lektier Online er online lektiehjælp til udsatte børn og unge. Knap 40 KMD’ere hjælper to gange om ugen i deres arbejdstid de unge med lektierne.
 • a
  29-08-2013
  Pressemeddelelse
  <div>Lyden af sagsbehandlerens klimpren i tastaturet erstattes snart af medarbejdere, der taler til deres computere i Nordfyns Kommune. Kommunen og it-virksomheden KMD har netop startet et projekt om talegenkendelse, der skal frigøre tid foran computeren og højne kvaliteten af indholdet til gavn for kommunen, de ansatte og borgerne.</div>
 • a
  26-08-2013
  Pressemeddelelse
  Det Digitale Råd: Hvad venter vi på? Det spørgsmål stiller tre danske topledere, når det handler om indførelse af velfærdsteknologi i Danmark. Hvis der ikke opstilles klare og bindende politiske målsætninger for udrulningen af velfærdsteknologi, risikerer Danmark at forpasse chancen for at være med på forkanten af den velfærdsteknologiske udvikling. ​
 • a
  16-08-2013
  Nyhed
  Kongehuset har her til eftermiddag annonceret, at kronprinsen deltager i KMD IRONMAN Copenhagen 2013.
 • a
  15-08-2013
  Pressemeddelelse
  For at sikre den bedst mulige it-understøttelse på arbejdsmarkedsområdet har it-virksomhederne Medialogic og KMD besluttet at samle kræfterne. Medialogic er solgt til KMD og får base hos KMD i Odense som et datterselskab i koncernen.
 • a
  14-08-2013
  Pressemeddelelse
  På trods af et voldsomt cykelstyrt i weekenden har kendis-stylisten Dennis Knudsen ikke opgivet sin deltagelse i søndagens KMD IRONMAN Copenhagen, hvor han ønsker at sætte fokus på lungesagen i samarbejde med Danmarks Lungeforening og KMD. Lungerne får også opbakning af skuespillerne Anne Birgitte Lind, Mette Føns og Erik Clausen. Trioen stiller op som stafet i torsdagens mini-triatlon KMD 4:18:4.
 • a
  20-06-2013
  Pressemeddelelse
  Vi lever alle af vores lunger og skal holde dem i form. Det ved skuespillere bedre end de fleste, da lungerne er en del af deres professionelle værktøjskasse. Derfor ser en anderledes alliance dagens lys, når et hold af skuespillere fra Aarhus kaster sig ind i kampen for bedre lunger og stiller til start ved motionstriatlonet KMD 4:18:4 i Aarhus lørdag d. 22. juni 2013. De bakkes op af et hold af århusianske læger.
 • a
  19-06-2013
  Pressemeddelelse
  ​Det koster årligt samfundet 27 mia. kr., når medarbejdere tager deres personlige krise med på jobbet. Et nyt digitalt ledelsesværktøj udviklet af rådgivningsvirksomheden Lifewise i samarbejde med it-virksomheden KMD skal styrke ledernes evner til at lede medarbejdere, der tager en personlig krise med på arbejde og dermed undgå sygefravær og betydelige produktivitetstab. Modekoncernen IC Companys har været med til at udvikle og teste værktøjet, som lanceres bredt til landets virksomheder i løbet af sommeren.
 • a
  12-06-2013
  Pressemeddelelse
  Hvad har sportsdirektør for Aalborg Pirates, Frederik Åkesson og en lungetransplanteret Aalborgenser til fælles? De kaster sig begge ind i kampen for sunde lunger på lørdag. Sammen med en farverig flok af gode venner stiller de til start ved motionstriatlonet KMD 4:18:4 i Aalborg lørdag d. 15. juni 2013. Sammen med Danmarks Lungeforening og it-virksomheden KMD ønsker de at sætte fokus på, at danskerne skal passe på deres livsvigtige lunger.
 • a
  09-06-2013
  Pressemeddelelse
  Fem jyske kommuner – Struer, Lemvig, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern og Thisted - er gået sammen for at købe licenser til computerprogrammer og få en ekstern leverandør til at styre licensvedligeholdelsen, der kan være en kompleks affære. Resultatet blev en aftale med it-virksomheden KMD, hvor kommunerne skærer lidt over 1. mio. kr. af budgettet pr. kommune i forhold til de sædvanlige priser.
 • a
  28-05-2013
  Pressemeddelelse
  Rebild Kommune og it-virksomheden KMD har indgået en aftale, der skal gøre det nemmere at være kommunal chef i kommunen. Et nyt projekt med at sammenkæde oplysninger på tværs af kommunen og give bedre overblik til de enkelte fagområder betyder, at cheferne fremover får mere tid til at løse opgaver fremfor at klikke sig rundt i it-systemer. Det nye projekt skal blandt andet løfte kommunens indsats over for fravær.
 • a
  22-05-2013
  Pressemeddelelse
  ​Hvad har en skuespiller, en scenetekniker og en kantineleder på et teater med sunde lunger og motion at gøre? Svaret er enkelt: Vi lever alle af vores lunger og skal derfor holde dem i form. Derfor ser en anderledes alliance dagens lys, når Odense Teater kaster sig ind i kampen for bedre lunger. Det sker helt konkret, når et ensemble fra Odense Teater stiller til start ved motionstriatlonet KMD 4:18:4 i Odense lørdag d. 25. maj. Sammen med Danmarks Lungeforening og it-virksomheden KMD ønsker teatret at sætte fokus på, at danskerne passer bedre på deres livsvigtige lunger.
 • a
  15-05-2013
  Pressemeddelelse
  ​Medarbejderne i en af landets førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomheder skal fremover have lønnen klaret fra en af landets største it-virksomheder. Rambøll Danmark har netop lavet en aftale med KMD, om at it-virksomheden fremover skal stå for lønadministrationen i ingeniørvirksomheden. KMD fortsætter dermed en god stime af nye aftaler på erhvervsmarkedet.
 • a
  14-05-2013
  Pressemeddelelse
  It-virksomheden KMD har købt it-systemet BørneIntra af UNI•C. Købet skal ses som et led i KMD’s strategiske satsning på børne- og uddannelsesområdet. UNI-C er glade for at have fundet en privat aktør, som kan videreføre og udvikle systemet til gavn for forældre, børn og daginstitutionerne.
 • a
  13-05-2013
  Pressemeddelelse
  KMD årsregnskab: KMD har gennem en længere årrække formået at fastholde en fremgang på både omsætning og indtjening. Den positive udvikling fortsatte i 2012, hvilket ledelsen anser for tilfredsstillende.
 • a
  02-05-2013
  Pressemeddelelse
  ​Hvornår skal jeg bruge et EU-sygesikringskort? Hvordan bestiller jeg et nyt pas? Kan jeg modtage tilskud til briller? Spørgsmålene er mange og meget forskellige, når borgerne kontakter kommunen. I Kalundborg Kommune har Borgerservice i samarbejde med it-virksomheden KMD netop lanceret en ny digital løsning på hjemmesiden, der giver borgerne svar på deres mange spørgsmål. Målet er bedre service samt en mere effektiv borgerbetjening.
 • a
  02-05-2013
  Nyhed
  ​KOMBIT og KMD har netop indgået aftale om forlængelse af Transitionsaftalen. Begge parter er tilfredse med aftalen, der sikrer kommunerne gode vilkår til at it-understøtte de kommunale kerneopgaver.
 • a
  16-04-2013
  Nyhed
  ​Mens de fleste danskere afholdt påskeferie, har en række KMD’ere været i fuld gang med at udskifte KMD’s hjertemuskler. To helt nye mainframes et kommet på plads i KMD’s serverparker. Mange måneders forberedelse ligger bag udskiftningen af z196-mainframen til den nye zEC12.
 • a
  08-04-2013
  Pressemeddelelse
  ​Efter EU udbud har Lejre Kommune valgt, at KMD de næste seks år skal stå for it-understøttelsen af løn, personale og økonomi i kommunen. Baggrunden er en ambition om at effektivisere gennem en yderligere digitalisering af de administrative processer i kommunen.
 • a
  04-03-2013
  Pressemeddelelse
  ​Efter hektiske og kreative 36 timer blev det i sidste ende ”Den digitale rollator”, der løb med sejren i Innovation Camp Fyn. I alt havde 15 studerende torsdag og fredag kæmpet om at udvikle den mest nyskabende mobile løsning, der kan aktivere de fynske borgere i lokalområdet. Både blandt de deltagende studerende og arrangørerne fra Faaborg-Midtfyn Kommune, Svendborg Kommune, KMD og Syddansk Universitet var der stor begejstring for arrangementet, der gav inspirerende input til nye veje at tænke borgerservice.
 • a
  01-03-2013
  Pressemeddelelse
  ​Når kassemedarbejderen i SuperBrugsen og varehuschefen fra Kvickly fremover får løn, så er det den danske it-koncern KMD, der står bag. Coop og KMD har netop indgået den til dato største danske erhvervsaftale inden for outsourcing af lønadministration. 37.000 danske Coop medarbejdere skal fremover have lønnen klaret af KMD.
 • a
  27-02-2013
  Pressemeddelelse
  Mange ældre danskere får tilskud fra kommunen til at gå til tandlæge. En proces, der indtil i dag har været båret frem af pen, papir og frimærker. Sammen med en håndfuld kommuner har it-virksomheden KMD netop udviklet en ny it-løsning, der erstatter de manuelle procedurer. Løsningen tages i brug fra 1. marts – og allerede nu er der brede smil over de nye muligheder hos kommunerne.
 • a
  25-02-2013
  Pressemeddelelse
  ​Skal borgerne kunne ”like” politikernes indlæg til byrådsmøderne? Eller skal fynboerne kunne melde sig som besøgsven via deres smartphones? To fynske kommuner tager nu utraditionelle metoder i brug for at gøre det nemmere og mere interessant for borgerne at være aktive i det politiske liv og det nære samfund – uanset deres alder. En gruppe studerende fra Syddansk Universitet og Ryslinge Innovationshøjskole skal på 36 timer kæmpe om at udtænke mobile løsninger, der kan aktivere de fynske borgere i lokalområdet. Faaborg-Midtfyn Kommune og Svendborg Kommune afholder i samarbejde med it-virksomheden KMD og Syddansk Universitet ”Innovation Camp Fyn” torsdag og fredag d. 28. februar - 1. marts. Pressen er velkommen til at deltage i arrangementet, der foregår på Ryslinge Innovationshøjskole.
 • a
  28-01-2013
  Pressemeddelelse
  ​KMD tilpasser organisationen og planlægger at nedlægge op til 100 stillinger fra den del af forretningen, der udvikler administrative it-løsninger. Det sker som følge af, at KMD på dette område går fra en periode med dobbelt drift af it-systemer og omfattende opbygnings- og udviklingsaktiviteter til en mere driftsorienteret fase.
 • a
  24-01-2013
  Pressemeddelelse
  En ny undersøgelse fra KMD Analyse viser, at landets daginstitutioner er ved at tage digitale skridt men også, at børnehaverne og vuggestuerne har forskellige forudsætninger for at inddrage digitale medier i børnenes udvikling. Landets institutionsledere og pædagoger ser gode potentialer i de digitale medier og værktøjer og vil gerne inddrage dem yderligere. Undersøgelsen viser samtidig, at den konkrete anvendelse i dag er begrænset. Økonomi og manglende kompetencer er oplevede bremseklodser, og der ønskes et større politisk fokus på området.
 • a
  14-01-2013
  Pressemeddelelse
  Læger og sygeplejersker bruger for meget tid på at logge på deres computere og it-systemer. Det ønsker Region Syddanmark at gøre op med gennem projekt Effektiv System Adgang, der skal effektivisere adgangen til it-systemerne.​
 • a
  09-01-2013
  Pressemeddelelse
  Fra den 1. december 2012 er det blevet obligatorisk for borgerne at betjene sig selv digitalt på flere områder. Et af dem er skoleindskrivning, hvor borgerne har kunnet springe køerne over på de traditionelle opskrivningsmøder på landets folkeskoler. Blandt landets kommuner og hos it-virksomheden KMD vurderer man, at det har været en god start på den obligatoriske online betjening. I Guldborgsund Kommune har man blandt andet støttet op med hjælp og vejledning til borgerne for at komme godt fra land.
 • a
  21-12-2012
  Pressemeddelelse
  ​I Randers Kommune har man netop valgt ny leverandør af kommunens elektroniske omsorgsjournal på omsorgs- og sundhedsområdet. Efter EU-udbud er valget faldet på it-virksomheden KMD.
 • a
  20-12-2012
  Pressemeddelelse
  ​Tilbage i 2009 indgik Vesthimmerlands Kommune en aftale med KMD om outsourcing af kommunens lønadministration. Samarbejdet er forløbet så tilfredsstillende, at kommunen netop har besluttet at forlænge det med yderligere to år.
 • a
  20-12-2012
  Pressemeddelelse
  ​KMD A/S has been acquired by Advent International, [“Advent”], the global private equity firm, following the approval of the transaction by relevant regulatory authorities.
 • a
  20-12-2012
  Pressemeddelelse
  KMD A/S er blevet købt af Advent International, og de relevante myndigheder har nu godkendt aftalen. I forbindelse med ejerskiftet sker der en udskiftning i bestyrelsen. Ny formand for KMD bliver den internationale kapacitet Léo Apotheker. Advent International’s investering i KMD foretages i samarbejde med Sampension.
Page botton shaddow