LOVE IT_LIVE IT

I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode idéer. Bare de rykker noget for dig og alle de danskere, der hver dag bruger vores løsninger. Vores verden er it, og vi elsker det. Kan vi 'logge' dig til KMD?
KMD / Karriere / Karriere i KMD
 
 
 
 
 

 

 Mød kollegaerne

MIN KODE BETYDER NOGET FOR ’ALMINDELIGE’ MENNESKER
Social & Care er en afdeling, hvor alle virkelig brænder for deres arbejde. Du kan se en lige linje fra din kode til, at f.eks vores ældre borgere får den rigtige medicin.
VI ER EN LILLE START-UP
Mit team er lille og agilt, og der er ikke langt fra tanke til handling. Vi arbejder tæt sammen, selvom halvdelen sidder i Polen. Vi er drevet af en vision om at lykkes.
JEG GØR DET SIKKERT AT DELE DATA
Sikkerhed er vigtigt for KMD, fordi vores kunder hver dag deler en masse personlige oplysninger om danskerne via vores systemer og løsninger, fx når de udbetaler løn, pension eller SU. Når man åbner op, er man sårbar. Og mit job er at sikre, at sårbarheden ikke bliver udnyttet
JEG ARBEJDER MED DE NYESTE TEKNOLOGIER
Da jeg blev kontaktet om et job i KMD, tænkte jeg, nå ja, de laver bare legacy software…
KMD language

 Mød vores graduates

 Karriereevents

SKAL VI MØDES?

Har du fået nok af smarte ord og flotte billeder? Så lad os mødes!

Se i kalenderen, hvor du kan møde os – og find kontaktinformation, hvis du har et cool it-event, som du synes Employer Branding i KMD skal støtte.

KALENDER OG KONTAKTINFO

 Det bliver du en del af

DANMARKSMESTER I IT
KMD har hovedkontor i Ballerup. At vi er danske betyder, at du er tæt på ledelsen, beslutningerne og at du kan sidde i storrumskontor med vores adm. direktør…”
DIT STÆRKESTE NETVÆRK
KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 3.000 medarbejdere, der arbejder med alt fra Java, Microsoft og Mainframe til projektledelse og strategi…”
IT-REBELLER TIL EN STØRRE SAG
Danmark skal digitaliseres, og det er vores ansvar. Vi kalder det den digitale revolution. Vores værktøj er it, og vores mål er verdensklasse…”
VI GØR LIVET LETTERE FOR DANSKERNE
Det er ingen hemmelighed, at vi elsker it i KMD. Det skal bare ikke være teknik for teknikkens skyld. Vores løsninger skal gøre livet lettere for brugerne – dig, din nabo og alle andre danskere.

 ERFARNE

VIL DU HAVE STØRRE MENING MED DIN IT-KARRIERE?

Vi har brug for erfaring og råstyrke til den digitale revolution

Har du talent for at udfordre grænserne, har vi brug for din hjælp til at digitalisere Danmark. Vi kalder det den digitale revolution, for kun radikale løsninger gør Danmark til international frontløber. Vi hjælper dig fremad i din karriere uanset, om du vil arbejde i dybden eller gå ledervejen. Vores fornemste opgave er at sikre fokus og fremdrift i både din og dine projekters udvikling.

LEDIGE JOBS

 GRADUATES

VIL DU KICKSTARTE DIN KARRIERE?

Graduates søges til digital revolution

KMD Graduate er et 2-årigt program for dig, der elsker it og vil være med til at digitalisere Danmark. Vi kalder det den digitale revolution.

Vi har tre graduatespor: IT, business og projektledelse. Når graduateforløbet er slut, får du selvfølgelig tilbudt en fast stilling. Som graduate har du en mentor, et skræddersyet udviklingsprogram og et stærkt sammenhold med de andre graduates, der starter samtidig med dig.

LÆS MERE OM KMD GRADUATE

 ACADEMY

YOUR WAY TO AN EXCITING IT CAREER!

Join the KMD Microsoft Academy and get the IT career you dream of

You'll get a permanent job, on-the job training and Microsoft certifications. Right from the start, we think of you as long-term employee. Therefore your career at KMD doesn't start after the program. It starts immediately.

With this program we are training the IT professionals of the future in cooperation with Firebrand Academy and Microsoft. The KMD Microsoft Academy consists of intense practical and theoretical training on Microsoft's .NET technology. The program will not only ensure you have the required technical skills and capabilities but will also teach you how to become a value-creating IT-consultant from day one.

Apply now and launch your career at KMD.

READ MORE

 STUDIEJOB OG PRAKTIK

KICKSTART DIN KARRIERE I KMD ALLEREDE NU!

Søger du et studiejob eller et praktikophold?

I KMD er vores studentermedarbejdere med til at udvikle vores forretning og lærer, hvordan Danmarks største legeplads for it-talenter fungerer indefra. Som studentermedarbejder omsætter du din teoretiske viden til løsninger, der gør livet lettere for alle dem, der hver dag bruger vores løsninger. Danmark skal digitaliseres, og det er vores ansvar. Vi kalder det den digitale revolution. Er du klar til at melde dig som rebel for en revolutionerende sag? Så er du måske vores næste studentermedarbejder.

Skal du i praktik som en del af din videregående uddannelse? Så er vi måske et match. Besøg siden Ledige job og se om der er en praktikplads, som matcher lige det, du leder efter. Særligt i perioderne januar/februar og august/september oplever vi stor efterspørgsel på praktikpladser. Du kan derfor finde flere opslag på vores hjemmeside i de perioder. Er du på jagt efter en praktikplads i Danmarks største legeplads for it-talenter? Så send os din ansøgning.

I KMD fastansætter vi mange studentermedarbejdere og praktikanter, så en plads hos os kan blive starten på en karriere i KMD. Kan vi logge dig til KMD?

SE MULIGHEDERNE PÅ LEDIGE JOBS

 UOPFORDREDE ANSØGNINGER

KAN DU UDVIKLE ELLER TESTE?

It-rebeller søges til den digitale revolution

Vi har hårdt brug for flere .Net, SAP og Java/Oracle udviklere, arkitekter og testere, der skal hjælpe os med at digitalisere Danmark. Vi kalder det den digitale revolution.

Vi har en stærk position i markedet med gode produkter og løsninger. Vi har ansat mere end 800 af Danmarks dygtigste it-specialister, som sidder samlet i vores Software Center of Excellence. Det gør os til Danmarks største legeplads for it-talenter. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare det rykker noget for dig og for alle de danskere, der hver dag bruger vores løsninger. Kan vi logge dig til KMD?

OPRET EN PROFIL OG SØG UOPFORDRET