KMD / Løsninger / Business Intelligence & Big Data

Business Intelligence & Big Data

KMD mestrer Business Intelligence og Big Data-disciplinerne som ingen andre, og vi er skyld i handlekraft, brugbar indsigt og økonomisk gennemsigtighed hos vore kunder.
Koncernstyring er et fleksibelt koncept, der tilpasses jeres målsætninger og KPI’er.

KMD er enestående på Big Data- og Business Intelligence-fronten. Vi har 40 års erfaring med at samle, bruge og analysere data – i både offentligt og virksomhedsregi - så den værdifulde data kan danne grundlag for beslutninger, udvikling og innovation baseret på indblik og viden. 
 

Enorme datamængder er kun værdifulde, hvis man ved, hvordan de analyseres

Alle organisationer ligger inde med enorme mængder data. Data, der – brugt rigtigt – kan danne et kvalitativt stærkt beslutningsgrundlag for strategi, innovation, investeringer og forretningsudvikling, på både strategisk og operationelt niveau. 
 
KMD har en lang historik i at skabe intelligent og brugbar indsigt med den voldsomme datarigdom, som de offentlige grunddata udgør. Den indsigt har et enormt potentiale til at skabe kundeudvikling og produktinnovation og gør os i stand til at analysere os frem til løsningen på særdeles komplekse udfordringer og problemstillinger. 

 
Koncernstyring skaber overblik og indblik

KMD’s koncernstyringsværktøjer giver strategisk og operationel ledelse indblik i, hvor pengene bruges, hvordan de bruges, og om investeringerne giver de ønskede resultater. Det skaber gennemsigtighed i forhold til økonomi, aktivitet, kvalitet og effekt – og et optimalt grundlag at videreudvikle forretningen på. 
 
Koncernstyring er et fleksibelt koncept, der tilpasses jeres målsætninger og KPI’er. 

 Koncernstyring

KONCERNSTYRING

Overblik, transparens og intelligent indblik

Koncernstyring giver ikke bare kommuner og regioner indblik i, hvor pengene bruges, men også hvordan de bruges, og om indsatsen giver de ønskede resultater. Det skaber gennemsigtighed i forhold til økonomi, aktivitet, kvalitet og effekt.

SE MERE OM KONCERNSTYRING

 Grunddata

GRUNDDATA

Potentialet er til at få øje på. Dansk Erhverv har for nylig vurderet, at det samlede vækstpotentiale i offentlige data er omkring 5-6 mia. kr. i Danmark.

SE MERE OM GRUNDDATA

 BI til staten

BUSINESS INTELLIGENCE TIL STATSLIGE INSTITUTIONER

Strategisk overblik og operationel intelligens/indblik

Økonomisk overblik og indblik i forbrug er en grundlæggende ledelsesdisciplin – og samtidigt helt essentielt for at imødekomme de krav der stilles omkring optimal udnyttelse af ressourcerne.

SE MERE OM BUSINESS INTELLIGENCE TIL STATSLIGE INSTITUTIONER

 BI til erhverv

BUSINESS INTELLIGENCE TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER

BI og IM ud over det sædvanlige

Økonomisk overblik og indblik i virksomheden er en grundlæggende ledelsesdisciplin – og essentielt for at nå de ambitioner og målsætninger, den øverste ledelse sætter for virksomheden. KMD's løsning på området favner bredere og dybere end de fleste.

SE MERE OM BUSINESS INTELLIGENCE TIL ERHVERVSVIRKSOMHEDER