Københavns Havn

KMD Business: Skabt til vækst

Digital transformation. Disruption. Cyberkriminalitet. Bedre kundeoplevelser, nye produkter, services og optimering af forretningen. Virksomheder savner ikke udfordringer. De savner løsninger og hjælp til at indfri deres fulde forretningspotentiale. Velkommen til KMD Business. Vi skaber operationelle og kommercielle fordele og vækst for private virksomheder gennem teknologi og digital transformation.

Løsninger & services

Løsninger & services

Oplev fordelene ved at basere jeres it-udvikling på gennemtestet teknologi med fokus på driftseffektivitet, automatiseringer, rig funktionalitet og høj brugervenlighed.

Brancher

Brancher

Skab enkelhed, effektivisering og forretningsoptimering gennem udvalgte produkter, services og cloud-enablede SaaS-løsninger tilpasset jeres branche og behov.

Få en skræddersyet it-løsning
Vi er ikke så grønne, som man skulle tro

KMD Business er en selvstændig division i KMD, som leverer forretningskritiske end-to-end-løsninger og konsulentydelser til private virksomheder. Vi har base i Danmark, medarbejdere i hele Skandinavien og teknologisk udsyn til resten af verden. 850 medarbejdere hjælper hver dag mere end 500 virksomheder med at udvikle, optimere og effektivisere deres forretning. KMD Business omfatter flere specialiserede forretningsenheder i KMD og datterselskaberne BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os