Finger trykker på tablet

KMD EnergyKey er en styringsløsning til håndtering af energi- og ressourceforbrug. I kan blandt andet bruge EnergyKey til dataopsamling og fjernaflæsning af målere, datavalidering, dataanalyse, forbrugsvisualisering og rapportering.

KMD EnergyKey er tilgængelig via nettet, løsningen er udviklet til både web og mobil og kan anvendes selvstændigt eller som grundmodul sammen med en lang række tilvalgsydelser.

Behov for bedre energistyring

I forsyningssektoren og i private og offentlige virksomheder arbejdes der målrettet på at optimere på energiressourcerne og skåne miljøet. Men en optimeret energiforsyning og et mere intelligent energiforbrug, kræver bedre muligheder for energistyring. KMD EnergyKey er en komplet løsning til styring og dokumentation af energiressourcerne.

Som forsyningsvirksomhed kan I bl.a. anvende løsningen til opsamling og validering af data inden afregning, energistyring, udarbejdelse af analyser og rapportering.

Som privat eller offentlig virksomhed kan I anvende KMD EnergyKey til bedre energistyring, benchmarking, dokumentation, generering af grønne regnskaber og analyse af jeres energiforbrug helt ned på udvalgte produktionsprocesser.

Forretningsfordele med KMD EnergyKey

  • Øger jeres kunders generelle energibevidsthed og styrker samtidig relationen til dem gennem selvbetjeningsportal, mobile apps og integration til sociale medier.
  • Optimerer jeres egne arbejdsprocesser forbundet med håndtering af måle- og miljødata, så I kan arbejde mere effektivt.
  • Løsningen er baseret på åbne standarder og kan derfor nemt integreres til tredjepartssystemer.

Omfattende rapporteringsmuligheder

KMD EnergyKey indeholder som standard en bred vifte af energistyringsrapporter. Eksempelvis rapporter med forskellige tidsinddelinger, sumrapporter, sammenligningsrapporter (benchmarking), energisignatur, målerrapporter, kortlægningslagkager og effektivitetsrapporter.

Ud over standardfunktionerne til rapportering indeholder KMD EnergyKey også et værktøj, der giver jer mulighed for at definere jeres egne rapporttyper og foretage yderligere analyser af jeres data.

KMD EnergyKey kan hjemtage data fra en række automatiske datakilder, men kan også håndtere manuel måleraflæsning. Løsningen validerer og kvalitetssikrer hjemtagne forbrugsdata gennem bl.a. alarmjobs og karantænefunktionalitet.

Fordele med KMD som leverandør

  • KMD opbevarer alle data, der håndteres og indsamles, i centrale databaser, så de er sikret mod uautoriseret brug og tab. Vi fører log hver gang en bruger tilgår data og der følges altid op i loggen, hvis der er mistanke om misbrug.
  • Løsningen leveres som Software-as-a-service (SaaS) fra KMD. Det sikrer jer en stabil drift uden skjulte omkostninger til uddannelse og fastholdelse af nøglemedarbejdere.
  • EnergyKey giver mulighed for standardintegration til facility management-, workforce- og afregningssystemer såsom KMD Atrium og KMD Easy Energy samt en række producenter med lignende systemer. KMD EnergyKey kan derudover hente data fra markedets førende måler-, logger- og CTS-producenter.

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Jens Cornelius

Business Line Manager, Energy Management & System Integration

jci@kmd.dk

Medarbejdere i KMD

Hanne Rasmussen

Senior Sales Specialist, Offentlige og private virksomheder

hru@kmd.dk

KMD EnergyKey er nøglen til glade kunder hos Fjernvarme Fyn

Hos Fjernvarme Fyn skaber KMD EnergyKey overblik der sikrer korrekt afregning, effektiv fejlsøgning, optimal drift – og giver glade kunder.

Læs kundecase
Hos Fjernvarme Fyn skaber KMD EnergyKey overblik

3.000

Så mange moduler har KMD til de over 500 løsninger, vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om KMD