Mand sidder med hånden oppe

Liv, pension og forsikring

En stigende digitalisering tvinger pensions- og forsikringsbranchen til at tage affære. Gamle, stive it-systemer skal skiftes ud med nye løsninger og systemer. KMD hjælper jer med en agil brancheløsning, der giver plads til jeres kerneværdier.

Løsninger til pension- og forsikringsstyring

KMD hjælper pensions- og forsikringsbranchen med en stærk og solid brancheløsning – få både tid og plads til jeres kerneværdier.

Et digitalt generationsskifte udgør en trussel for pensions- og forsikringsbranchen

Digitaliserings konstante udvikling har også ramt pensions- og forsikringsbranchen. De gamle, stive systemer kan ikke længere følge med kundernes forventninger og det kræver handling.

Pensions- og forsikringsstyring kan sjældent klares fysisk, da flere og flere kunder ønsker digital og online service og rådgivning. Kunderne har en forventning, og et ønske om, at serviceniveauet er i top og konstant.

Derudover er legacy-systemer relativt dyre i drift og i vedligeholdelse. Derudover stiller myndighederne stadig skarpere krav til jeres rapportering – det er alt sammen med til at lægge pres på jeres arbejder. Det er derfor vigtigt at jeres pensions- og forsikringsstyring er i stand til at imødekomme dette pres.

Vi har noteret en stigende efterspørgsel efter et standardsystem med et flow for de udefrakommende faktorer. Det er et flow, der skal sikre en reducering af omkostningerne til drift og vedligehold. Det er et flow, der skal sætte gang i jeres pensions- og forsikringsstyring og dermed sætte fart i jeres forretning.

Lad KMD hjælpe jer med jeres pensions- og forsikringsstyring

Behovene fra både kunder og myndigheder ændrer sig konstant og det er derfor vigtigt at have en agil platform. Det er dét, vi går ind for: Et enkelt og agilt system.

I får en løsning, der samler alt data ét sted og giver jeres kunder en nem selvbetjening og hurtig hjælp, såfremt de får brug for det.

Vores løsning giver jeres medarbejdere en mere effektiv arbejdsplads, hvor de kan afslutte de fleste sager i en enkelt arbejdsgang.

Standardløsningen er nemt at gøre personlig og brugerdefineret – det sikrer både stordriftsfordele samtidig med, at de I får større mulighed for at udvikle nye produkter. Produkter, der udelukkende er baseret på jeres viden og data.

Sammen med Edlund, har KMD udviklet it-platformen til pensions- og forsikringsbranchen. Med en fyldestgørende, fleksibel og kommunikationsbaseret it-løsning har Edlund adgang til den nyeste forskning og de største faglige kompetencer. Med KMD’s kernekompetencer angående drift og vedligeholdelse, er I sikret en kvalitetsrig platform, der giver jer sikker, fleksibilitet og fremfor alt, mulighed for at pleje jeres kerneværdier.