Mand sidder og skriver på computer

KMD WorkZone

KMD WorkZone er den digitale platform, der understøtter jer i at udføre jeres daglige arbejde nemt og sikkert. I kan konfigurere KMD WorkZone, så rammerne passer til netop jeres fagområde, processer, målepunkter, KPI’er mv.

Digitalisering

I kan få digitaliseret alle dimensioner – fra automatisk sagsopret, datafangst, arbejdsprocesser, tjeklister, borgerkommunikation, selvbetjening mv.

Nemt at tilpasse

Løsningen er nem at tilpasse, så organisationen og/eller den enkelte bruger kan tilpasse WorkZone skrivebordet, menuer og visninger til at understøtte konkrete og delte behov.

Sikkerhed

I slipper for bekymringer. Løsningen lever op til lovkrav for følsomme oplysninger - for eksempel i forhold til adgange, opbevaring og sletning.

Brugervenlighed i løsninger og systemer
Jeres faglige arbejde, dér hvor I er

KMD WorkZone understøtter videnmedarbejderens daglige arbejde både i sagsbehandlingen, analyserne, politikudviklingen, projekterne, direktionsbetjening mv. Gør det nemt for dem med markedets bedste brugergrænseflader i Microsoft-office, via stifinder, KMD WorkZone skrivebordet eller på farten med Mobile & Meeting.

Jeres samarbejde

Videndeling, sparring og samarbejde er essentielt for hurtig og korrekt produktion af viden og politik. KMD WorkZone gør det nemt at udføre strukturerede reviews, høringer og godkendelser hos kolleger og chefer Parallelle og sekventielle processer er med som standard – og med konfiguratoren laver I nemt nye flows, der understøtter jeres specifikke processer. Det er nemt at berige sagen med data fra borgere, kunder og samarbejdspartnere via digital datafangst og SmartPost, så I opnår 100% digital kommunikation.

UX på nettet
Lovkrav
Overholdelse af love og retningslinjer

KMD WorkZone understøter EU’s GDPR og har Danmarks bedste it-sikkerhed for ESDH/ECM. Med blot tre klik er I compliant med både interne retningslinjer og lovgivning. Reglerne for ”obligatorisk gem” og ”arkivér” sikrer, at alle borgerdokumenter, juridiske eller finansielle sager, projektidéer mv, ligger sikkert dokumenteret. I styrer selv nemt hvilke ansatte, der har adgang til hvad. Jeres sager, projekter, kommunikation mv, finder I let og hurtigt igen på tværs af medarbejdere og afdelinger.

KMD WorkZone gør det nemt og enkelt

KMD WorkZone er enkel og nem sags- og dokumenthåndtering. Du kan bruge systemet på smartphone tablet eller PC, og den brugervenlige platform gør arbejdet nemt for dig.

Opnå mere med KMD WorkZone

Med KMD WorkZone har du flere muligheder for at skabe indsigt, nå mål og skabe værdi - både på kontoret og på farten. Læs mere i vores faktaark herunder.

Faktaark: KMD WorkZone Business Process Management

Business Process Management

Hvordan finder I balancen mellem samarbejde, formelle godkendelser, videndeling og høj produktivitet? KMD WorkZone tilbyder to stærke værktøjer inden for BPM (Business Process Management), der assisterer dig i at løse opgaver smartere og uden unødig ventetid på andres leverancer – samtidig med at du sikrer compliance og høj kvalitet.

Faktaark: KMD WorkZone Business Services

Business Services

Det er næsten altid medarbejderne, der skal levere de største forretningsmæssige resultater. De resultater, som ledelsens beslutninger og business cases beror på. KMDs erfarne management konsulenter fra Business Services hjælper jer godt på vej med succes for både den organisatoriske og tekniske forandring.

Faktaark: KMD Workzone Meeting & Mobile

Meeting & Mobile

Det skal ikke være redskaberne, der sætter begrænsninger for brugerne. Med KMD WorkZones to moduler: Meeting & Mobile får I mulighed for at tage KMD WorkZones kernefunktionalitet med jer i S-toget, i mødet, på cafe etc. Det traditionelle fysiske møde, nutidens fleksibilitet og jeres dybe faglighed bliver forenet og skaber mulighed for produktivitets- og effektivitetsgevinster.

Faktaark: KMD WorkZone Smartpost

Smartpost

Med KMD WorkZones Smartpost modul kan I automatisk sende digital post fra WorkZone. Al digital post kan håndteres i den løsning, som jeres brugere er vant til at bruge. Uanset, hvordan posten skal sendes og uanset format, kan medarbejderne afsende forsendelsen direkte fra Workzone eller fra MS Office-pakken gennem Workzone for Office.

KMD XForm - Skab validt datagrundlag med digital datafangst

Skab validt datagrundlag med digital datafangst

Digitalisering og optimering af processer som f.eks. digital selvbetjening, indberetning og kommunikation skal give værdi. Det er afgørende, at processerne er i fokus og fungerer i alle sammenhænge. Med KMD WorkZone InterAct er det nemt at indsamle de rette, valide data – og nemt at distribuere dem intelligent i forretningen.

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Henrik Mosberg Fedder

Vice President, Workzone

Send besked