Mand kigger på tablet

Hardware, software & licenser

Den digitale infrastruktur er noget af det mest essentielle i enhver organisation. Digitaliseringen og it-systemerne har sat sig præg på hverdagen og deres funktionalitet er essentiel for hverdagen.

Hardware-, softwareløsninger & licenser der styrker jeres digitale infrastruktur

KMD hjælper jer med jeres teknologiske infrastruktur. Sammenspil mellem organisationens software og hardware er altafgørende.

Hardware

Vi sikrer den bedste hardware tilpasset jeres opgaver, ønsker og krav.

Software og licenser

Vi er en af landets største leverandører af software-licenser.

Stemmer jeres hardware og software overens med jeres strategi?

Når vi skal anbefale og rådgive jer i både hardware- og softwareløsninger, er det vigtigt at tilpasse det til jeres organisation. Det er vigtigt, at produktvalget kan imødekomme jeres opgaver og kan efterkomme jeres ønsker og krav.

Valget af software og hardware er fundamental for en bæredygtig it-strategi. Både nu og i fremtiden. Vi er i stand til at levere hele din hardware- og softwareløsning og dermed sikre det mest optimale sammenspil i hele jeres organisation.

Endvidere er vi markedsledende på leverancer af hardware til kommuner og dækker alt fra klassiske PC’er til iPads og tablets mv. Vi har et stærkt partnerskab med producenter såsom Apple, Dell, HP, Lenovo, Microsoft og Samsung. Dette sikrer den bedste hardwareløsning til jer og dermed den bedste teknologiske infrastruktur for jeres organisation.

Med vores stærke leverandørnet af hardwareløsninger er vi også i stand til at levere til jeres datacenter og vi rådgiver endvidere angående anskaffelse af servers, storage samt netværksinfrastruktur.

Foruden vores styrke inden for hardwareløsninger er vi endvidere en af landets største leverandører af software-licenser – vores sortiment, og strategiske partnerskaber, muliggør en stærk grobund for jeres it-infrastruktur.

Vores samarbejdspartnere ved softwarelicenser er på et internationalt niveau og inkluderer blandt andet Adobe, Citrix, IBM, Oracle, Microsoft, Oracle, NetIQ etc.

KMD er derudover Microsoft Licensing Solution Partner og Microsoft Gold SAM partner.

Vi gør en dyd ud af, at kunne levere den bedste service og sikrer konstant vores serviceniveau ved at vedligeholde vores partnerskaber på det højeste niveau.

Derudover har KMD en hosted Software Asset management-løsning, der er baseret på teknologi fra SNOW Software. Det sikrer, at kunderne oplever en høj standard og ligeledes kun køber licenser og software, som de skal bruge.

Dette minimerer en stor del af uforsvarlige omkostninger og samtidig bliver mængden af fejlinvesteringer nedjusteret.

Vores fokus og certificeringer gør, at vi er i stand til at bibeholde vores stærke partnerskaber og dermed kan give jer de bedstes hardware- og softwareløsninger. Vores forskellige partnerskaber og samarbejder foregår på det strategiske niveau igennem hele organisationsstrukturen og dermed sikrer vi dybdegående kompetencer inden for hardware- og softwareløsninger.

Hvis I har brug for nye hardwareløsninger eller softwareløsninger, så kontakt os endelig og vi står klar til at rådgive jer.

Vil du vide mere?

Bettina Sudergaard

Bettina Hald Sudergaard

Salgschef

Send besked