KMD skilt

Følger I med? Kravet i dag er effektive organisationer og smart kundeservice. Skal du ikke overhales, skal du udvikle. It er en del af løsningen. Det ved vi en del om i KMD. Men vi skaber ikke forandringerne alene. De bedste løsninger udvikler vi sammen. Velkommen til KMD.

En verden i forandring

Bedre service til borgerne. Nye produkter til kunderne. Effektivisering af arbejdsprocesser. Stærkere samarbejde. Håndtering af ny lovgivning. Bedre ledelses- og styringsværktøjer. Konkurrence fra hidtil usete sider. Det er blot nogle af de udfordringer, offentlige organisationer og private virksomheder i dag skal navigere i.

Mere it er selvfølgelig ikke svaret på alt. Men digitalisering og digital transformation kan hjælpe med at møde nye krav og udfordringer. Derfor står det, vi laver, højt på agendaen i et samfund i forandring.

Digitaliseringen er på agendaen i Danmark, og i KMD sætter vi fokus på de emner, der kan være med til at løfte den måde, vi arbejder på.

30.000

Så mange kunder og institutioner er listet i vores kundedatabase. I KMD har vi over 800 udviklere, projektledere, testere, arkitekter og analytikere, der dagligt arbejder med at udvikle Danmark.

KMD's ledelse

Eva Berneke, Adm. Direktør

Eva Berneke

Adm. Direktør

INFO OG BILLEDE

Eva Berneke, født 1969, tiltrådte som administrerende direktør i KMD i marts 2014. Eva Berneke startede karrieren i 1993 hos McKinsey & Company først i København men senere 10 år i Frankrig, hvor hun sluttede som partner på kontoret i Paris. Eva Berneke tog til TDC i 2007, hvor hun startede som Chief Strategy Officer og medlem af koncernledelsen. I 2009 blev hun koncerndirektør, senest for TDC Erhverv. Eva Berneke er medlem af bestyrelserne i LEGO A/S og DTU. Hun er desuden medlem af Det Digitale Råd og Repræsentantskabet for Nationalbanken. Eva er uddannet civilingeniør fra DTU i 1992. Hun blev MBA fra INSEAD i 1995.

Hent pressefoto
Jannich Lund, Økonomidirektør - Finans & Salgssupport

Jannich Lund

Økonomidirektør, Finans & Salgssupport

INFO OG BILLEDE

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Hent pressefoto
Mette Kaagaard, Direktør - Kommuner & Regioner. Borgernære Softwareløsninger

Mette Louise Kaagaard

Direktør, Local Government

INFO OG BILLEDE

Mette Kaagaard, født 1968, er tiltrådt som direktør i KMD i 2015. Mette Kaagaard er uddannet civilingeniør fra DTU. Karrieren startede i 1991 som forretningskonsulent hos Accenture. Herefter fulgte en årrække som direktionsassistent og it-chef hos Nordisk Film & TV og som Business Development Manager hos Egmont New Media. It-faget tog for alvor fart i 2001, hvor hun startede som Divisionsdirektør hos Software Innovation. Herefter vendte Mette tilbage til Egmont, hvor hun sluttede som CIO. I 2008 startede hun som CEO hos Schultz, som hun kommer fra til KMD.

Hent pressefoto
Helle Huus, Direktør - Kommuner & Regioner. Administrative Softwareløsninger

Helle Huss

Direktør, KMD Business

INFO OG BILLEDE

Helle Huss, født 1965, er tiltrådt som direktør i KMD i 2015. Hun har mere end 13 års ledererfaring fra diverse chefstillinger i NNIT. Senest har hun været Vice President for Business Applications & Technology. Før det, var hun Vice President for Client Management & Life Science Solutions, ligeledes i NNIT. Hun har en Master of Science in Business Administration fra CBS.

Hent pressefoto
Per Johanson

Per Johanson

Direktør, Financial Service Industry

INFO OG BILLEDE

Per Johanson, født i 1964, er tiltrådt i KMD som direktør i 2018. Per Johanson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johanson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Hent pressefoto
Ole N. J. Jensen, Direktør - Sag og Ydelse - Offentlig sektor

Ole N. J. Jensen

Direktør, Case & Benefits

INFO OG BILLEDE

Ole N. J. Jensen, født 1959, har mere end 30 års erfaring fra it-branchen, heraf mere end 20 år hos KMD. Han blev i 2001 udnævnt til direktør og indtrådte i direktionen med ansvar for KMD's samlede udviklingsforretning. Inden da havde Ole N. J. Jensen været direktør for Administrativ it, og før det vicedirektør for Salg- og Marketing. Ole N. J. Jensen er cand.scient. fra Århus Universitet og har en HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i Århus.

Hent pressefoto
Søren Henriksen, Direktør - Stat

Søren Henriksen

Direktør, Central Government

INFO OG BILLEDE

Søren Henriksen, født 1971, er tiltrådt som direktør i KMD i juni 2011. Han kommer fra IBM, hvor han siden 2008 har været direktør for IBM Global Business Services i Danmark. Før det var han direktør for den nordiske forretning for SAP implementerings- og vedligeholdelses services i IBM. Karrieren startede oprindeligt hos Price Waterhouse, som sidenhen blev til PwC Consulting, hvor han som management konsulent tilbragte flere år i USA, England og Sverige hos større multinationale kunder, blandt andet med fokus på forretningstransformation baseret på it. Søren Henriksen er Cand. Merc. fra 1995 i International marketing and management fra CBS. Herudover blev han I 2002 Diplom MBA i “Managing IT Software and Service strategically” fra Scandinavian International Management Institut.

Hent pressefoto
Thomas Flarup, Chief Operating Officer

Thomas Flarup

Direktør, KMD Software Center

INFO OG BILLEDE

Thomas Flarup, født 1974, kom til KMD i 2015 som COO. Thomas Flarup er uddannet civilingeniør fra DTU. Efter en længere årrække hos forsvaret – blandt andet i jægerkorpset - startede den civile karriere hos Boston Consulting Group i 2005. Herefter fulgte en længere årrække hos TDC. Thomas startede som strategikonsulent i 2008 og har derefter bestredet forskellige direktørstillinger i en række af televirksomhedens divisioner. Senest har Thomas haft posten som Senior Vice President for Solution Sales i TDC Business.

Hent pressefoto
Lars-Henrik Jessen, Direktør - Operations

Lars-Henrik Jessen

Direktør, Operations

INFO OG BILLEDE

Lars-Henrik Jessen, født i 1967, kom til KMD i 2017 som direktør for Operations. Lars-Henrik Jessen er uddannet produktionsingeniør fra DTU, en uddannelse, som senere blandt andet er suppleret med en HD fra CBS. Karrieren startede hos IBM i 1992, men det er NNIT, der har fyldt mest i arbejdslivet indtil videre. Her startede han i 1997. Han kom til KMD fra et job i NNIT som Corporate Vice President for Application Outsourcing, og før det var han i 11 år Vice President for forskellige områder i NNIT Operations.

Hent pressefoto
Direktør, Strategy, Technology & Communication

Betina Hagerup

Direktør, Strategy, Technology & Communication

INFO OG BILLEDE

Betina Hagerup kom til KMD som Executive Vice President i 2017. Fra 2012 til 2017 var Betina Hagerup direktør for Erhvervsstyrelsen, hvor hun har stået i spidsen for erhvervsudvikling, forretningsudvikling, tilsyn og digitalisering. Før jobbet i Erhvervsstyrelsen har Betina Hagerup beklædt flere ledende stillinger inden for Erhvervsministeriets ressort. Betina Hagerup har endvidere været afdelingschef i det tidligere CSC og director i det tidligere Carl Bro International. Betina Hagerup er cand.merc. med speciale i international økonomi og virksomheders internationalisering.

Hent pressefoto
Michael Holst  Direktør, Human Resource

Michael Holst

Direktør, Human Resource

INFO OG BILLEDE

Michael Holst kom til KMD som Executive Vice President i 2018 fra Deloitte i Danmark, hvor han var ansat fra 2007 og frem. Han startede som HR Manager og har siden haft positioner som Deputy Head of HR og HR director. Siden 2016 har han som Group HR Director haft det øverste ansvar for rådgivningsvirksomhedens HR-funktion. Før Deloitte har Michael Holst arbejdet med HR for Novo Nordisk og GN Store Nord. Michael Holst er cand. merc. HRM fra Copenhagen Business School.

Mark Skriver Nielsen, Direktør, Advokat - Group Legal

Mark Skriver Nielsen

Direktør, Advokat - Group Legal, Security & Corporate Services

INFO OG BILLEDE

Mark Skriver Nielsen kom til KMD som advokat og vicedirektør i 2010. Før KMD havde Mark arbejdet som advokat for advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen og gennem en længere årrække Telenor, senest som juridisk direktør. Karrieren har tidligere budt på stillinger hos Ret & Råd Advokater, Knop&Co, BG Bank, Forsvarsministeriet og Danske Bank. Mark er cand.jur. fra Københavns Universitet.

Hent pressefoto
Jens Due Olsen

Jens Due Olsen

Formand

INFO OG BILLEDE

Født 1963. Cand.polit. fra Københavns Universitet. Øvrige tillidsposter: Bestyrelsesformand i NKT, Nilfisk, Sivantos Inc., Bladt Industries og Børnebasketfonden. Medlem af bestyrelsen i Cryptomathic, Gyldendal, Royal Unibrew.

Hent pressefoto
Léo Apotheker, Formand

Léo Apotheker

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Født 1953. Hebrew University, Jerusalem: BA Economics & International Relations. Bestyrelsesformand siden 2012. Øvrige tillidsposter: Næstformand i bestyrelsen for Schneider Electric SA.

Hent pressefoto
John Woyton, Bestyrelsesmedlem

John Woyton

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Født 1978. Bachelor i økonomi fra London School of Economics. Director, Advent International Corporation. Bestyrelsesmedlem siden 2012.

Hent pressefoto
Thomas Weisman, Bestyrelsesmedlem

Thomas Weisman

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Michael Christiansen, Bestyrelsesmedlem

Michael Christiansen

Bestyrelsesmedlem

INFO OG BILLEDE

Født 1945. Cand.jur., Københavns Universitet. Bestyrelsesmedlem siden 2010. Øvrige tillidsposter: Formand for bestyrelsen i DR, Dansk Retursystem A/S, Aarhus Universitet, Kraft & Partners A/S, Lead Agency A/S samt SHL A/S. Medlem af bestyrelsen for Den Norske Operan, Kungliga Operan i Stockholm, CEJ A/S samt Capnova A/S.

Hent pressefoto
Kim Skovgaard, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Kim Skovgaard

Bestyrelsesmedlem i KMD A/S & KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1962. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 1987. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Fællestillidsrepræsentant i KMD.

Hent pressefoto
Thomas Bisballe, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Thomas Bisballe

Bestyrelsesmedlem i KMD A/S & KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1970. Driftsoperatøri KMD A/S. Ansat i KMD siden 2004. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Arbejdsmiljørepræsentant i KMD Formand Samdata\HK.

Hent pressefoto
Henrik Harder Olsen, Bestyrelsesmedlem - medarbejdervalgt

Henrik Harder Olsen

Bestyrelsesmedlem i KMD Holdco 4 A/S, medarbejdervalgt

INFO OG BILLEDE

Født 1972. Servicekonsulent i KMD A/S. Ansat i KMD siden 2003. Bestyrelsesmedlem siden 2014. Øvrige tillidsposter: Tillidsrepræsentant i KMD. Bestyrelsesmedlem ITMK HK Østjylland.

Hent pressefoto

Kommende arrangementer

Skyer over sø

ERFA-gruppe for Payroll Managers

Aarhus | KMD etablerer en ERFA-gruppe for Payroll Managers til vidensudveksling og sparring.

03.12.2018

Trapper af beton

KMD Payroll & HR forum 2019

Odense | Mød KMD Business' eksperter og bliv klogere på de mange muligheder for at optimere din HR- og lønafdeling til fremtidens digitalisering.

05.03.2019

Eva Berneke, Adm. Direktør

I KMD ser vi det som vores fornemmeste opgave at udvikle jeres forretning – sammen med jer. Vi finder løsninger, der sikrer, at I kan arbejde mere effektivt, udvikle jeres forretning og skabe bedre oplevelser for jeres kunder.

Eva Berneke, Adm. Direktør i KMD