Glad kvinde smiler til kollega

KMD arbejder hele tiden på at skabe nye digitale genveje, og KMD ser det som sit ansvar at bidrage med initiativer og løsninger, der understøtter og udvikler Danmarks velfærd.

Fremtiden er digital

KMD arbejder hele tiden på at skabe nye digitale genveje, og KMD ser det som sit ansvar at bidrage med initiativer og løsninger, der understøtter og udvikler Danmarks velfærd. Den offentlige sektor står over for betydelige udfordringer: Færre hænder skal hjælpe flere borgere, og økonomien skal række længere. KMD ser velfærdsteknologi og digitalisering som et svar på, hvordan samfundet på en og samme tid kan forbedre servicen for borgerne og samtidig frigøre ressourcer for det offentlige.

En medspiller for erhvervslivet

Årtiers erfaring og ekspertise fra den offentlige sektor sætter KMD i stand til at håndtere selv de mest komplekse it-projekter, erhvervslivet kan mønstre. KMD tilbyder i dag en lang række ydelser til private virksomheder og organisationer.

Ved at overlade opgaver som it-vedligeholdelse, løn- og personaleadministration og printopgaver til KMD kan virksomhederne fokusere på egne kernekompetencer – til fordel for den daglige forretning, strategi og innovation.