Mand sidder og kigger på tablet

KMD er blandt Danmarks største leverandører af hardware, software og rådgivning herom. Du kan få leveret hele din infrastruktur fra KMD og derved sikre optimalt samspil komponenterne imellem.

KMD's hardware og software-teams leverer løsninger i et tæt samarbejde med infrastrukturspecialister og it-management-konsulenter. Dette skaber sammenhæng mellem lagene og komponenterne i den digitale infrastruktur.

Hardware

KMD er en af de største leverandører af hardware og licenser til det offentlige Danmark. Vi er blandt de markedsledende for leverancer af devices til kommuner, hvad enten det drejer sig om klassiske PC’er, iPads, Chromebooks eller tynde klienter samt tablets og smartphones. KMD har partnerskaber med de førende producenter, som Lenovo, HP, Dell, Apple, Samsung og Microsoft.

Vi leverer også infrastruktur til datacentret, og med fokus på kundens business case rådgiver vi om anskaffelser inden for server, storage og netværksinfrastruktur.

Software-licenser

KMD er en af landets største leverandører af software-licenser. Vi har et bredt sortiment af software og har strategisk partnerskab med de førende internationale softwareproducenter som Microsoft, Citrix, IBM, VMware, Oracle, NetIQ og Adobe. KMD er blandt andet Microsoft Licensing Solution Partner og Microsoft Gold SAM partner og har derfor optimale vilkår og dybdegående kompetencer på Microsoft volumenaftaler og licensregler.

Moderniseringsstyrelsens aftalen er en af de vigtigste aftaler, vi har i den offentlige sektor, og derfor har det været vigtigt for os at arbejde sammen med de bedste partnere i markedet. (…) Derfor er vi glade for, at vi nu har etableret samarbejde med KMD omkring den offentlige sektor.

Morten Gransøe, Country Manager Networking, Aruba

KMD SAM

Som supplement til hardware- og software-rådgivningen, har KMD en hosted Software Asset Management-løsning baseret på teknologi fra SAM-producenten SNOW Software. KMD SAM sikrer dels, at kunderne er compliant, og nok så vigtigt, at de kun køber de licenser og den software, de skal bruge.

Herved opnås færre fejlinvesteringer, færre skjulte softwareomkostninger og ikke mindst optimal udnyttelse af hele it-infrastrukturen.

Hardware- og software-partnere

Fokus og certificering gør, at vi ved, hvad vi sælger - vi har stærke partnerskaber med de førende hardware- og softwareleverandører på markedet og fokus på at opnå højeste partnerstatus hos strategiske partnere.

Derved sikrer vi dybdegående kompetencer på produkter og regler - og kan derigennem skabe de optimale vilkår for den rette løsning til jer som kunde.

KMD er hovedleverandør på SKI 02.02, hvilket betyder, at de offentlige kunder kan benytte KMD som den eneste leverandør via direkte tildeling.

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Torben Kvistgaard Jensen

Senior Sales Manager

tjs@kmd.dk