Styrk livskvaliteten hos borgerne med videokommunikation

Hvorfor skal patienter, plejekrævende borgere eller borgere med sociale problemer rejse mange kilometer, hver gang de har behov for hjælp? Det skal de heller ikke. Videokommunikation i form af eksempelvis konferenceopkald til læger, sygeplejersker, socialrådgiver samt virtuel holdtræning er med til at styrke livskvaliteten og den enkelte borgers følelse af at mestre egen hverdag.

Videokonsultation
Effektive arbejdsgange
KMD Nexus Video understøtter effektive arbejdsgange i forbindelse med etablering og gennemførsel af videokonsultationer mellem fagpersonale og borgeren i hjemmet. Det giver borgeren mulighed for at være en aktiv del af sit eget forløb, samtidig med at de oplever trygheden i at blive vejledt i hjemmet uden behov for besværlig transport.
Fleksible borgerservices
Nogle konsultationer kræver et fysisk møde mellem kommunens fagpersonale og den plejekrævende borger. Men mange – og flere og flere – konsultationer kan klares via videokommunikation afviklet med teknologi på borgerens eget udstyr. Det giver både fagpersonalet og borgeren en høj fleksibilitet i hverdagen.
borgerservice

Jeres fordele

Tre moduler i én løsning

En del af dit fagsystem

KMD Nexus Video integrerer til jeres fagsystemer og understøtter effektive arbejdsgange og optimal ressourceudnyttelse.

Webkamera

Vindue til virkeligheden

Videoteknologi øger borgerens sociale kontakt gennem ex besøgsvenner på skærmen og pårørende, der får fjernadgang til konsultationer.

Samarbejde

Integration til KMD Nexus Borger

KMD Nexus Video kan på sigt integrere til KMD Nexus Borger, så borgere og pårørende har én platform til al kommunikation.

Videomøde

Virtuelle træningsforløb

Med KMD Nexus Video kan borgeren streame træningsprogrammer eller deltage i virtuelle træningsforløb hjemme eller på aktivitetscentre.

Notifikation

Modtag påmindelser

KMD Nexus Video kan levere påmindelser til borgeren om eksempelvis medicinindtagelse, hygiejne, motion og kost.

Personlig overlevering

KOL og misbrug

KMD Nexus Video kan eksempelvis anvendes til afvikling af KOL-forløb, deltagelse på fælles lungehold samt til opfølgningsformål for misbrugere.

Lad os hjælpe dig videre

Har I KMD Nexus, og vil I gerne høre mere om KMD Nexus' muligheder indenfor specialiserede områder? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå.

Har I ikke KMD Nexus? Så sidder vi klar til at give en uforpligtende introduktion - send en besked via formularen eller ring til Michael på tlf.: +45 2811 5602.

For support bedes du kontakte din systemadministrator eller it-afdeling.

Michael Holm

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra social- og sundhedssektoren direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her