Københavns Havn

KMD Business: Skabt til vækst

Digital transformation. Disruption. Cyberkriminalitet. Bedre kundeoplevelser, nye produkter, services og optimering af forretningen. Virksomheder savner ikke udfordringer. De savner løsninger og hjælp til at indfri deres fulde forretningspotentiale. Velkommen til KMD Business. Vi skaber operationelle og kommercielle fordele og vækst for private virksomheder gennem teknologi og digital transformation.

Få en skræddersyet it-løsning
Vi er ikke så grønne, som man skulle tro

KMD Business er en selvstændig division i KMD, som leverer forretningskritiske end-to-end-løsninger og konsulentydelser til private virksomheder. Vi har base i Danmark, medarbejdere i hele Skandinavien og teknologisk udsyn til resten af verden. 850 medarbejdere hjælper hver dag mere end 500 virksomheder med at udvikle, optimere og effektivisere deres forretning. KMD Business omfatter flere specialiserede forretningsenheder i KMD og datterselskaberne BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Se kundecases
End-to-End. Full-Stack. Vi er der for jer

I KMD Business har vi samlet en række kompetencer og løsninger, som hjælper med at udvikle og effektivisere din forretning. Fra rådgivning inden for digital transformationsstrategi, data management og customer engagement. Til it-sikkerhed, SAP S4Hana og cloud-enablede SaaS-løsninger, der flytter jeres løn- og HR-administration i skyen.

Se løsninger & services
KMD Business værditilbud
Industriløsninger på tværs af sektorer
Vi forstår dig, din branche og din forretning

Det kræver dyb indsigt og specialistkompetencer at levere brancheløsninger. I KMD Business har vi og vores datterselskaber særligt fokus på Liv & Pension, Bank & Finans, Energi & Forsyning samt forbund og private a-kasser. Vi skaber enkelhed, effektivisering og forretningsoptimering gennem udvalgte produkter, services og cloud-enablede SaaS-løsninger.

Se brancheløsninger

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os