Energi og forsyning i Danmark

KMD Business brancheløsninger

KMD Business leverer nogle af markedets stærkeste brancheløsninger. Vi tilbyder forskellige leverancemodeller, men har fokus på cloud-baserede løsninger såsom Software-as-a-Service (SaaS), hvor I overlader både udvikling af løsningen, håndtering af ny lovgivning samt løbende opdatering og drift til os.

Mange forretningsfordele med standard brancheløsning

Digitaliseringen af virksomheder og forretningsmodeller har åbnet dørene op for en række nye muligheder. Men fælles for alle mulighederne er, at man skal have de teknologiske forudsætninger for at gribe dem.

Med en brancheløsning fra KMD Business har I ikke selv ansvaret for at vedligeholde jeres systemer eller kompetencer indenfor et specifikt område. Den opgave overlader I til os – og kan samtidig frigøre ressourcer til andre og mere værdiskabende it-opgaver i virksomheden. I får adgang til softwareløsninger, der er skabt til at håndtere præcis de udfordringer, der er karakteristiske for jeres branche. Eksempelvis hyppigt skiftende regler og lovgivning, som har stor betydning for jeres interne og eksterne arbejdsgange. I kan sove trygt om natten, vel vidende at hvis der sker ændringer i branchen, bliver jeres løsning hurtigt opdateret med ny funktionalitet, der understøtter kravene.

KMD Business adskiller sig fra andre teknologileverandører i markedet ved at tilbyde egenudviklede standard brancheløsninger. Bl.a. LIFELINK-platformen til liv og pensionssektoren, View21-platformen til finanssektoren, Easy Energy-platformen til energi- og forsyningssektoren samt ECM-platformen Workzone. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele jeres it-projektet fra start til slut, og at vi kan levere konsulentbistand på absolut højeste niveau. Udover vores egne brancheløsninger samarbejder vi eksempelvis med SAP, IBM og Microsoft om at levere deres brancheløsninger. Endelig kan vi også tilbyde en række selvstændige sikkerheds- og forretningsapplikationer, der kan skræddersyes til netop jeres branchebehov.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os