Motorvej i Ørestaden

Øvrige brancher

Den digitale transformation er i fuld gang. Det stiller først og fremmest krav til jeres forretning, der skal være hurtig til at analysere markedstendenser og udvikle virksomheden i den rigtige retning. Men det stiller også krav til valget af jeres it-løsninger. Det er it-løsningernes muligheder og begrænsninger, der udgør jeres digitale manøvrerum. Vi leverer it-løsninger og services til en lang række brancher – herunder detail-, transport- og telecom-virksomheder.

Datadrevne forretningsmodeller vinder frem

I den nye digitale virkelighed er data morgendagens vigtigste råstof. Opsamlingen af data. Analysen af data. Udnyttelsen, udvekslingen og opbevaringen af data. Data er hovedingrediensen i fremtidens forretningsmodeller, services og løsninger.

Der er et voksende behov for it-løsninger og services, der kan reducere den stigende kompleksitet i it-infrastrukturen. Der er behov for løsninger og services, der kan garantere fuld sikkerhed i alle processer. Der er behov for løsninger og services, der øger mobiliteten og styrker kommunikationsmulighederne. Alt dette skal leveres på én og samme tid – og gerne med færre omkostninger.

Øvrige brancher
It-løsninger og services til erhverv

Vi leverer it-løsninger og services til en lang række brancher – herunder detail-, transport- og telecom-virksomheder.

Se løsninger & services
Forbund og A-kasser - KMD Føniks

Medlemmerne vil have mere, men betale mindre. Med KMD Føniks kan forbund og a-kasser give medlemmerne en nærværende service.

Læs mere om løsningen
Samtale mellem medarbejdere
KMD sikrer it-drift i Coop

Mulighederne inden for dataforbindelser og telefoni udvikler sig hurtigere end nogensinde før. Man behøver knapt nok at blinke før gode løsninger er utidssvarende. Coop havde i den sammenhæng deres engagement til revision. I KMD fandt man en leverandør og samarbejdspartner, der på netværksdelen kunne fremtidssikre virksomhedens stigende behov.

Læs hele kundecasen
Coop
KMD Business

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os