Fyrtårn på toppen af et bjerg

Brancheviden. Teknologiindsigt. Forretningsforståelse

KMD Business er end-to-end-leverandør af standard cloud-enablede løsninger. Vi leverer teknologi og rådgivning, der understøtter udvalgte brancher og generelle virksomhedsbehov på tværs af industrier. Vores udgangspunkt er jeres forretning, vækstambitioner og konkurrencesituation. Altid. Vores mål er at skabe kreative, digitale løsninger og services, der skaber sammenhæng og værdi for jer og jeres kunder.

Vi hjælper jer fra A-Z. Uanset om i er til B2B eller B2C

Vores services hjælper jer med at blive en mere datadrevet organisation. Vi udvikler digitale strategier, udtænker og designer koncepter, analyserer kundedata og står også for implementering, drift og løbende vedligehold af jeres tjenester. Vi har fokus på cloud-services, der leverer besparelser på basisdriften og samtidig giver jer værktøjerne til at skabe fremtidens kundeoplevelser.

Der er fart på den digitale transformation. Kan I følge med?

Den digitale transformation har sat virksomheder verden over under pres. Det haster med at få trimmet egne it-omkostninger og sætte medarbejdernes produktivitet i vejret. Det er nu, der skal skabes større sammenhæng på tværs af afdelinger, landegrænser, mobile og stationære medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere. Det er forretningskritisk at få udviklet de rigtige digitale ydelser, der modsvarer kundernes forventning til kundeservice, selvbetjening og support.

KMD Business udvikler, designer og drifter markedsledende løsninger til alle virksomhedsbehov. Vi står selv bag flere af løsningerne – bl.a. LIFELINK-platformen til liv og pensionssektoren, View21-platformen til finanssektoren, Easy-platformen til energi- og forsyningssektoren samt ECM-platformen Workzone. Vi samarbejder med nogle af verdens førende teknologivirksomheder såsom SAP, IBM og Microsoft og tilbyder derudover en række selvstændige sikkerheds- og forretningsapplikationer. Vi har generelt fokus på cloud-enablede standardløsninger med et stort effektiviserings- og udviklingspotentiale.

KMD Business leverer services, der går på tværs af branchebehov og hjælper med at gennemføre digitale transformationsprocesser. Vores tilgang kombinerer indsigt i jeres forretning med teknologisk viden fra vores eksperter. Gennem udvikling af datastrategier udarbejder vi digitale, kreative koncepter, der styrker jeres marketingindsats og kundekommunikation. Eksempelvis gennem CRM- og CMS-løsninger, marketing automation og omnichannel customer communication management. Vi kan tage hånd om hele projektet fra designfase over implementering og drift til løbende vedligehold.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os