Finanskvarter

Arkitektur & udvikling for System of Engagement & System of Intelligence

Det kræver en dyb markedsindsigt og stærke teknologisamarbejder at skabe en fremtidssikret arkitektur for jeres virksomheds System of Engagement og System of Intelligence.

Fremtidssikret it-arkitektur

Vores løsninger har fokus på at fremtidssikre jeres it-arkitektur på tværs af jeres System of Engagement- og System of Intelligence-landskab.

Systemunderstøttede kerneprocesser

Vores løsninger skaber sammenhæng og letter arbejdsgangene på tværs af platforme, native apps og browserbaserede applikationer.

Teknologi fra førende leverandører

Vores løsninger er baseret på den nyeste teknologi fra nogle af verdens førende leverandører.

Indsamling af data fra flere systemer
Digital first-tilgang

Med en outside-in- og digital first-tilgang til jeres virksomheds arkitektur samt en bred vifte af teknologipartnere har vi styr på førende metoder, teknologier og platforme på tværs af jeres organisations System of Engagement og System of Intelligence. Det giver os mulighed for at opbygge, implementere og integrere en sikker og dataorienteret it-arkitektur af høj kvalitet.

Bred systemunderstøttelse

Vores skræddersyede løsninger omfatter ofte systemunderstøttelse af digitale produkter, tjenester og processer. Det gælder også cross-platforme, native apps samt browserbaserede applikationer såsom selvbetjeningsportaler, my sites og kommercielle platforme og websteder.

Få en skræddersyet it-løsning
Brugervenlighed i løsninger og systemer
Passion for teknologi

De fleste af vores løsninger trækker på vores passion inden for f.eks. data, analyse, IoT, maskinlæring og cognitive computing. Vi inkluderer ofte ny teknologi i vores løsninger, men bevarer altid fokus på sikkerhed, pålidelighed og stabilitet. Vores erfaring omfatter førende tredjepartsteknologier og -platforme fra eksempelvis Google, IBM, Microsoft, SAP, Salesforce, Adobe, Sitecore, Episerver og Umbraco.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os