Mobilbetaling

Banqsoft View21

Banqsoft View21 er en state-of-the-art løsning til bank og finansieringsselskaber leveret i en og samme Microsoft.NET platform.

One stop shop

Banqsoft’s View21 produktsuite gør det mulig for jer at vokse med nye produkter og markeder både på den korte og lange bane.

Standardisering og automatisering

Med View21 opnår I en høj grad af standardisering, forenkling, effektivisering og ikke mindst automatisering af jeres arbejdsprocesser.

Stærke kompetencer – større tryghed

Udviklingen og vedligeholdelsen af View21 bygger på en stærk brancheindsigt og ekspertise som sikrer, at I kan holde trit med den digitale transformation.

Inltelligent dataopsamling
In-a-box koncepter

Virksomheder i den finansielle sektor har behov for at styre forretningen med fleksible og skalerbare it-løsninger, der øger agiliteten og forbedrer konkurrencevilkårene. Banqsoft View21 er et "in-a-box”-koncept. Det er udviklet specifikt til bank og finansiel virksomhed og er standardiseret og forudkonfigureret, funktionsrigt, højt automatiseret og understøtter rapportering og overholdelse af gældende lovkrav. Løsningerne kan derfor leveres som "nøglefærdig", med en konfigurerede kerneløsning, integrationer til 3. partsudbydere, back-office-løsninger og selvbetjeningsløsninger, som sikrer hurtig og gnidningsfri implementering i den daglige drift.

Tænk stort og fasthold din agilitet

View21 gør det muligt – også for nye finansielle aktører på markedet – at håndtere finansielle produkter og tjenester som indlån, udlån, debet- og kredittkort, factoring og asset finance tjenester som leasing, floor planning og flåde administration. Med alle finansielle produkter i den samme it-platform er det nemt for jer at ekspandere med nye produkter eller nye markeder uden at ændre jeres systemplatform eller serviceudbyder. Lave ejeromkostninger, kort time-to-market, rig på funktionalitet og stærk geografisk rækkevidde er hovedårsagerne til at kunderne vælger View21.

UX på nettet
Indsamling af data fra flere systemer
Fleksible leverancemodeller

View 21 kan leveres som en ende-til-ende løsning inklusive kanalløsninger, men hvis I ønsker at udvikle egne kanalløsninger er dette også muligt med View 21. Banqsoft leverer kerneplatformen med de nødvendige moduler, komponenter og integrationslag som skal til for at støtte jeres finansielle produkter. På denne måde har I den fulde fleksibilitet til at vælge hele eller en del af den værdikæde, som passer jeres virksomhed.

Hør fire kunder fortælle om, hvordan de effektiviserer deres forretning og skaber værdi med Banqsoft.