Skib sejler under bro

Business Optimization

Optimering af arbejdsprocesser og digitalisering af arbejdsprocesser hænger tæt sammen. Der kan spares både tid og penge i overgangen fra manuelle til automatiserede arbejdsgange. Og der kan kapres nye kunder og vindes nye markeder ved at understøtte workflows gennem teknologi.

Business Optimization services

KMD Business arbejder med forretningsoptimering indenfor specifikke brancher og på tværs af brancher. Vi står klar med de nyeste ERP cloud-løsninger indenfor SAP og Microsoft. Vi leder også efter de forretningsprocesser, hvor ny teknologi kan gøre den største forskel. Eksempelvis indenfor løn- og HR-administration, indkøb og kundekommunikation og eksempelvis ved hjælp af kunstig intelligens, systemintegrationer og cloud-baseret teknologi. Vi kan håndtere hele eller dele af jeres digitale optimering fra strategi og analyse over design og konceptudvikling til implementering, drift og løbende vedligehold af jeres it-landskab.

Udvikling gennem optimering

Det kræver en holistisk tilgang at spotte optimeringspotentialet på tværs af hele it-landskabet. Vi har brancheløsninger, der understøtter lovformelige arbejdsgange indenfor eksempelvis forsyningssektoren, finanssektoren og pensionssektoren. Men vi har også professionelle løsninger, der går på tværs af brancher og kan standardisere dagligdags opgaver.

Vi kigger bl.a. på jeres kerneprocesser for løn- og HR-området og kan effektivisere administrationen ved hjælp af standard cloud-løsninger, der reducerer omkostningerne, integrerer til andre administrationssystemer og giver en bedre brugeroplevelse. Vi kan optimere din kerneforretning via vores innovative næstegenerations ERP cloud-løsninger indenfor Microsoft og SAP. Vi anvender kunstig intelligens såsom Robotic Process Automation (RPA) til at strømline manuelle workflows og erstatte dem med automatiserede processer indenfor eksempelvis marketing og customer communication. Vi kigger på jeres kundedata og anvender dem til at designe nye koncepter og udvikle stærke kunderejser. Og vi simplificerer jeres it-landskab for at reducere it-udgifterne (TCO), højne it-sikkerheden og styrke kommunikationsgangene mellem kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Optimering af jeres it-landskab har også et udviklingsmæssigt sigte. Der dukker hele tiden nye teknologier op på markedet, og det kan være uoverskueligt selv at følge med i de nyeste tendenser. I KMD Business orienterer vores specialistteams og konsulenter sig løbende på det globale marked. De ved, hvilke integrationer og hvilke løsninger der kan gøre en stor forskel i jeres forretning nu og i fremtiden.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os