Skyer over sø

Business Solutions

Med større kontrol over det samlede system- og applikationslandskab kan virksomheder drive mere værdi ud af deres administrative virksomhedsdata. KMD Business tilbyder på tværs af industrier en række standard virksomhedsløsninger til effektiv udnyttelse af nøgledata.

Hent mere forretningsværdi ud af de administrative data

Jo mere ensrettede og gennemsigtige processer en virksomhed har for behandlingen af centrale virksomhedsdata, desto mere indsigt og forretningsværdi kan de drive ud af dem. Det er i forenklet form opskriften på en effektiv og systemunderstøttet datahåndtering i standard virksomhedsløsninger.

Der er meget at vinde ved at vælge standardiserede virksomhedsløsninger. Dels er det en fremtidssikring af rammearkitekturen, fordi jeres it-udvikling bliver lagt i hænderne på en professionel leverandør, der har ekspertisen til at simplificere it-miljøet og skabe integrationer til resten af systemlandskabet – eksempelvis mellem økonomisystem og HR-system. Dels undgår I selv at vedligeholde både viden og systemer, hvilket reducerer risikoen for cyberangreb, gør virksomheden mindre personafhængig og sikrer nemmere compliance i forhold til gældende og kommende lovgivning, eksempelvis GDPR. Og endelig får I bedre forudsætninger for at analysere nøgledata og generere rapporter til ledelsen, der kan danne grundlag for vigtige forretningsbeslutninger.

KMD Business tilbyder på tværs af brancher virksomhedsløsninger inden for Business Intelligence (BI), Analytics, Financial Management, Procurement, HR, Payroll og næste generations ERP-løsninger.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores eksperter sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os