Metrotog

Data, Information Management & Analytics: Slip data løs

Data rummer viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. Men at arbejde målrettet med data kræver et strategisk fokus samt de rette kompetencer, værktøjer og processer. Fra opbygning af data warehouse og dataindsamling over dataanalyse og dataarkitektur til datavisualisering, præsentation og deling: KMD Business hjælper med at udnytte jeres data, så I kan få flere operationelle og kommercielle fordele.

Data, Information Management & Analytics-løsninger

KMD Business leverer professionelle services end-to-end indenfor data, information management & analytics.

Omsæt virksomhedsdata til et forretningsaktiv

Mange virksomheder ligger inde med en stor mængde data, der fortæller noget om, hvordan virksomheden bliver drevet. Men de mangler at udvikle en strategi og investere i de løsninger, der kan organisere datamængderne, foretage analyser på kryds og tværs og få visualiseret dataene, så de giver mening og bliver operationelle for virksomhedens beslutningstagere.

KMD Insight er vores integrerede as-a-service-platform, der leverer en samlet end-to-end-kobling af alle dataservices til jeres forretning. Såsom udarbejdelse af datastrategi, data management, dataopsamling, dataarkitektur, Business Intelligence (BI), business analytics, change management, visualisering og løsningsdesign. KMD Insight målretter indsigterne, så den rigtige information når frem til den rigtige målgruppe i det foretrukne format. Ledelsen får faste rapporter med eksempelvis P&L-information med mulighed for filtrering på bl.a. periode eller forretningsenhed samt dashboards med overblik og KPI-information. Derudover er der faste data- og visualiseringsformater til forretningsbrugere, avancerede brugere (controlleren), informationsbrugere og mobile medarbejdere, der hver kræver skræddersyet information og mulighed for at dykke ned i det, der er relevante for dem.

KMD Insight tager udgangspunkt i jeres vision, strategi, retning og ikke mindst udfordringer. Når strategien, jeres nuværende situation og udfordringer er afklaret, laver vi datakoblingen og undersøger, hvilke BI-moduler der kan levere de ønskede svar på udfordringerne. For at få rettidige og værdiskabende indsigter er det afgørende at nedbryde og bekæmpe datasiloer og få implementeret en integreret data warehouse-strategi, der har styr på kompleksiteten i forbindelse med datastrømmen i data fra flere datakilder.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os