Motorvej i Danmark

Data Integration Services: skab sammenhæng i jeres forretning

Øget kompleksitet i infrastrukturen. En stigende mængde 3. partsapplikationer på netværket. Intern og ekstern dataudveksling med kolleger og samarbejdspartnere. Digitaliseringen af jeres forretning giver jer et væld af muligheder for at kommunikere på kryds og tværs af jeres it-systemlandskab. Men det kræver, at I har de rigtige dataintegrationer.

Data Integration Services

Hvert it-system håndterer isoleret set en afgrænset opgave i jeres virksomhed. Men i samspil med andre it-systemer har et sammenhængende systemlandskab potentialet til at transformere arbejdsopgaver og processer og gøre jeres virksomhed mere effektiv, produktiv og agil.

Integrationer er tandhjulene i jeres digitale værdikæde

Det er forbundet med god økonomi, forbedret samarbejde og en fremtidssikret drift at skabe dataintegrationer på tværs af formater, leverandører, handelsportaler og interne og eksterne applikationer i jeres it-landskab. Med en gennemarbejdet integrationsarkitektur kan I omlægge uhensigtsmæssige og manuelle arbejdsgange til digitale, automatiserede workflows.  

I KMD Business tager vi hånd om jeres dataintegrationer. Vi stiller ikke særlige krav til jeres systemer, men tager udgangspunkt i de snitflader, der er til rådighed – uanset om det er i lokale miljøer, hostede miljøer eller varianter af cloud-løsninger. Vi håndterer jeres dataintegrationer i ét af Nordens stærkeste EDI Kompetence-teams med adgang til eksperter indenfor bl.a. EDI, VANS, XML, X12, EDIfact, Idoc, TGMS, PEPPOL, NemHandel, X.400, EAI osv.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os