SEB i København

Edlund LIFELINK+

Edlund LIFELINK+ er Skandinaviens førende brancheløsning til administration af policer for liv- og pensionsselskaber.

Bygger på best practice

Løsningen bygger på best practice fra branchen og sikrer smidige arbejdsgange, fuld skalerbarhed og høj stabilitet.

Modulopbygget funktionalitet

Løsningen er modulopbygget og består af en kombination af standardisering samt tilpassede løsninger til netop jeres virksomhed.

Attraktiv driftsmodel

Løsningen er baseret på en økonomisk attraktiv driftsmodel med minimum vedligeholdelse, høj performance og automatiserede softwareopdateringer.

Automatisering af opgaver
Modulopbygget og standardiseret

Med en stærk brancheløsning kan I systemunderstøtte kerneprocesserne i jeres virksomhed. Edlund LIFELINK+ kan håndtere markedsrenteprodukter med forskellig grad af individuelle investeringsvalg samt gennemsnitsrenteprodukter med forskellig grad af garanti i én og samme løsning. Med LIFELINK+ kan I bl.a. administrere aftaler, policer samt ind- og udbetalinger. Eksempelvis inkluderer løsningen standardbreve, som sikrer overholdelse af lovgivning. Platformen giver mulighed for standardintegration med offentlige myndigheder, og standardprocesserne bliver dokumenteret.

Opdateres automatisk med ny funktionalitet

I LIFELINK+ har vi samlet vores erfaring om best practice i branchen. Her kombinerer vi viden fra Edlunds erfarne arkitekter, Edlunds forretningsudviklere med erfaring fra en række aktører i markedet og KMD’s viden om analytics, kunstig intelligens (AI), machine learning, digitalisering og drift. Det er jeres garanti for nytænkning, løbende optimering, digitalisering af forretningsprocesser samt proaktivitet vedrørende lovmedholdelighed. Det betyder, at I kan fokusere på at udvikle de forretningsområder, som differentierer jeres liv- og pensionsydelser og giver en endnu bedre kundeoplevelse. LIFELINK+ leveres som Software-as-a-Service (SaaS) og kan integreres i jeres øvrige systemlandskab via systemintegrationer og webservices.

Få en skræddersyet it-løsning
Økonomisk vækst
God økonomi og stærk governance

Vedligeholdelse af LIFELINK+ er omkostningseffektivt, da løsningen primært er baseret på lovgrundlag og branchesamarbejde, og udgifterne derved kan deles med resten af markedet, hvilket giver store besparelser på TCO-regnskabet. LIFELINK+ har tilknyttet en stærk governance-model, der dels sikrer optimal udnyttelse af brancheløsningen, og dels sikrer fleksibilitet omkring jeres kundespecifikke behov. I tillæg hertil er der udviklet en model for samarbejde mellem kunderne på tværs af løsningen for at sikre en fælles indflydelse på den fremtidige udvikling.

Vil du vide mere?

Peter Glargaard

Peter Glargaard

Chief Commercial Officer, Edlund

Send besked