Mand kigger på tablet

Hardware, software & services: it-arkitekturens byggeklodser

Jeres overordnede it-strategi og enkeltkomponenterne i jeres it-infrastruktur er tæt forbundne størrelser. It-strategien er med til at sikre, at forretningen bevæger sig i den rigtige retning. It-infrastrukturen er med til at sikre, at jeres kerneprocesser bliver understøttet af den rigtige teknologi i form af bl.a. hardware og software.

Hardware-, softwareløsninger & services der kommer hele vejen rundt om jeres infrastruktur

Sammensætningen af IT-infrastruktur kræver dyb indsigt i teknologi kombineret med dyb indsigt i forretningen. I KMD leverer dedikerede hardware- og softwareteams enkeltstående løsninger samt end-to-end løsninger, der er skræddersyet til at dække jeres forretningsbehov.

Markedets stærkeste hardware- og softwareløsninger

Det kan være svært at følge med i nyudviklingerne på markedet og holde egne teknologikompetencer opdateret på samme tid. I KMD samarbejder vi med markedsledende producenter af både hardware og software og kan hjælpe jer med at opbygge og vedligeholde en it-infrastruktur, der sikrer jer en høj agilitet, gode samarbejdsmuligheder og kundefokuserede løsninger.

Indenfor hardware leverer vi alt fra klassiske pc’er, laptops, tablets og smartphones fra bl.a. Apple, Dell, HP, Lenovo, Microsoft og Samsung. Vi samarbejder også med producenter af hardware til jeres datacenter og rådgiver bl.a. om servere, storage og netværksinfrastruktur.

Indenfor software samarbejder vi med bl.a. Adobe, Citrix, IBM, Oracle, Microsoft, Oracle og NetIQ. Vi er Microsoft Licensing Solution Partner og Microsoft Gold SAM-partner og har dybdegående kompetencer på Microsoft-volumenaftaler og licensregler. Vi har derudover en hosted Software Asset Management-løsning baseret på teknologi fra SNOW Software. Det sikrer dels, at jeres virksomhed er compliant, dels at infrastrukturen udnyttes optimalt, og dels at I kun køber de licenser og den software, I har behov for, hvilket er med til at minimere jeres omkostninger og reducere mængden af fejlinvesteringer.

Lenovo ThinkPad  T480s - Læs mere og køb

Lenovo ThinkPad X1 Extreme - Læs mere og køb

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os