Kabler i router

Services på tværs af IT-infrastrukturen

Med vores udvalg af services kan du få en totalløsning fra KMD, hvor hele din IT-infrastruktur er tænkt ind. Resultatet er en agil og driftsstabil IT-infrastruktur, der understøtter og skaber værdi for forretningen.

Totalløsninger

Når vi rådgiver i services på tværs af hardware og software, sikrer vi jer en løsning der kommer hele vejen rundt om jeres it-infrastruktur, således at det udnyttes optimalt og I kun køber den software og hardware samt de licenser, som I har behov for.

Specialiseret Rådgivning

IT skaber sjældent værdi alene, men med de rigtige sparringspartnere, kan du rådgives til den mest intelligente løsning. Vores team er sammensat af en række fagligt kompetente specialister, der sikrer dig adgang til en dybdegående rådgivning.

Bredt Partnernetværk

Med KMD får du adgang til et bredt leverandørnet. Med strategiske samarbejdspartnere i nogle af verdens største teknologi-virksomheder sikrer vi dine ønsker er tilgodeset og bliver mødt af de bedste produkter på markedet.

Adgange til systemer og løsninger
360 graders rådgivning og service

Vi leverer rådgivning og services der når hele vejen rundt om jeres IT-infrastruktur. Det vil sige, at du får en løsning, hvor der er taget højde for alle delene af jeres driver. Vi hjælper jer lige fra behovsafdækning og implementering til drift og udfasning, hvilket vil sige, du bliver rådgivet fra start til slut i en end-to-end løsning, der bedst understøtter din forretningsstrategi.

Devices uden det hårde benarbejde

Devices behøver ikke være en administrativ byrde. Vi kan stå for hele driftsprocessen, eller bare dele af den, og så kan I flytte fokus tilbage på de forretningskritiske IT-systemer. Med KMD får I adgang til et væld af muligheder indenfor personlige devices, og vi rådgiver jer til den bedste løsning og imødekommer jeres behov og ønsker i form af digitalt arbejdsredskab.

Download mere om Device-as-a-Service

Download mere om Choose-your-own-Device

Brugervenlighed i løsninger og systemer
Virksomhedstransformation med data
Få let overblik over licensforbruget

At have overblik over licensforbrug kan være en labyrint, og ende i overforbrug og kedelige regninger. Med vores Software Asset Management (SAM) får du en service og et overblik der sikrer, at du kun har de nødvendige licenser. På den måde kan du optimere dine omkostninger og reducere dine fejlinvesteringer.

Vurdering af Cloud & Datacenter

Det kan være vanskeligt at vurdere, om man skal anvende Cloud til sit IT-miljø, og i så fald, i hvilket omfang. KMD leverer uvildig rådgivning, som gør det lettere for dig at vurdere dit behov. Vi udarbejder et skræddersyet roadmap over de dele af dit IT-miljø, som skal migreres op i skyen, og så står vi for hele processen: fra for-analyse til migreringen op i skyen.

Cloud-løsninger

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Søren Isbak

Account Executive

Send besked