Mand på toppen af bjerg

HR, løn & tid til danske & internationale virksomheder

Jeres HR- og lønløsninger er spækket med viden om jeres centrale virksomhedsdrift. Men det skal være nemt, intuitivt og hurtigt at arbejde med HR- og løndata samt tidsregistrering. Ellers går værdien hurtigt tabt. I KMD leverer vi cloud-baserede løsninger til HR, løn og tid, så I både kan innovere og effektivisere jeres personaleadministrative processer.

Grundfos - kunde hos KMD Business

Flügger - kunde hos KMD Business

Rockwool - kunde hos KMD Business

Øg produktiviteten med cloud-baserede HR- og lønløsninger

Med cloud-baserede HR- og lønløsninger bruger I ikke tid på at vride mere effektivisering ud af jeres it. Cloud-løsninger er baseret på standardkomponenter, som holder jeres udgifter til drift, vedligehold og support på et minimum. Cloud-baserede HR- og lønløsninger hjælper jer med at fokusere på jeres kerneydelse, jeres forretning og jeres kunder. Det er langt vigtigere konkurrenceparametre end pris, teknik og drift.

Vi leverer HR- og lønløsninger, der øger medarbejderproduktiviteten. Løsningerne er baseret på komponenter fra nogle af markedets førende producenter såsom SAP og Kronos. Det er jeres garanti for bundsolide og fremtidssikrede løsninger, der automatisk bliver opdateret med ny funktionalitet. Så hver gang eksempelvis SAP releaser ny funktionalitet til deres løn- eller HR-løsning, bliver funktionaliteten integreret i jeres løsning fra KMD. KMD leverer HR- og lønløsninger til langt over 100 private og offentlige virksomheder.

Vores HR- og lønløsninger er garant for fuld sikkerhed i alle processer, så I er compliant. Løsningerne kan håndtere integrationer og eksempelvis udveksle data med skat, banker, pensionsinstitutter, NemRefusion, NemKonto, e-Boks m.m. Løsningerne understøtter adgang fra eksempelvis pc, laptop, tablet og mobil. Alt i alt betyder det, at I får smidige arbejdsgange på tværs af teams og afdelinger, så I kan yde en professionel service til jeres medarbejdere.

Vil du vide mere om vores HR- & lønløsninger?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til at tale om, hvilke løsninger der jeres løse Jeres behov.

Leif Ilsøe

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD's løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her