Jeres fordele

Analyse og data

Understøt din HR-strategi

SAP SuccessFactors EC er en modulbaseret løsning, der giver jer maksimal fleksibilitet til at vælge de HR processer der giver jer størst værdi, med de nødvendige funktioner.

Tid og tidsregistrering

Tidsregistrering

Optimer og standardiser jeres processer og frigiv ressourcer fra traditionelle administrationsopgaver, til udviklingsopgaver der er med til at øge effektiviseringsgevinsterne.

Medarbejderopgaver

Effektive HR-processer

Konsolider medarbejderdata og udnyt de mange muligheder for overbliksbilleder og foretag handling via self-service, analyser m.m. som hjælper jer med at foretage handlekraftige beslutninger, der gør arbejdsstyrken til jeres konkurrencemæssige fordel.

Godt sted at starte

Hvis du leder efter en ny HR-løsning, er dette et godt sted at starte.

Medarbejdercentral i skyen

SAP SuccessFactors Employee Central (EC) integrerer til den SAP-baserede lønløsning, KMD Payroll Cloud.

Få mere ud af din HR-løsning

KMD tilbyder strategiske workshops før du beslutter dig for et projekt, implementering af din løsning, samt support og service af din nye HR-løsning.

Rekruttering

Tiltræk, udpeg og engager de bedste talenter – hjælp dem til rette, så de let og hurtigt kan bidrage til virksomhedens målsætninger med SAP SuccessFactors Recruitment.

Onboarding

Hjælp dem til rette, så de let og hurtigt kan bidrage til virksomhedens målsætninger med SAP SuccessFactors Onboarding.

Mål- & præstationsstyring

Skab retning og reelle mål med SAP SuccessFactors Goal & Performance Management, samt SAP SuccessFactors Continous Performance Management.

Medarbejderudvikling

Identificer, optimer og fasthold strategiske talenter, der skal sikre virksomhedens nuværende og fremtidige succes med SAP SuccessFactors Development and Successor Planning.

Rapportering & analyse

Opnå dyb indsigt i brugen af analytiske HR værktøjer, og bliv parat til at eksekvere på jeres forretningsstrategi med de rette mennesker og kompetencer.

Vil du vide mere om vores HR-løsninger eller har du brug for hjælp?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til at tale om, hvilke løsninger der jeres løse Jeres behov.

Leif Ilsøe

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Business' løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her