Vælg løsning

Vores lønløsninger kan bruges nationalt og internationalt. Ved at integrere til andre systemer og platforme sikrer vi, at I får fuldt overblik over alle løn- og HR-processer. 

KMD Nettoløn

KMD Nettoløn lever op til lovkrav i både Danmark og Europa og gør det muligt at køre både netto- og bruttoløn i én arbejdsgang.

KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en SAP-baseret lønløsning til Danmark, Norge og Sverige. Løsningen opdateres automatisk og kan integreres i ethvert it-miljø.

KMD Perspektiv

KMD Perspektiv er en komplet løn- og HR-løsning til det personaleadministrative område, der kan integrere til eksterne systemer.

KMD Refusion

KMD Refusion sikrer korrekt og rettidig refusionshåndtering for berettiget fravær såsom sygdom og barsel.

KMD Personalemappe

KMD Personalemappe samler dokumentgenerering og -opbevaring ét sted og gør det simpelt, effektivt og sikkert at arbejde med personaledokumenter.

Vil du vide mere om vores lønløsninger eller har du brug for hjælp?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til at tale om, hvilke løsninger der jeres løse Jeres behov.

Leif Ilsøe

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Business' løn- og HR-område direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her