Glasfacade på kontorbygning

Industry Solutions

Med standard brancheløsninger får I en række fordele ved at basere jeres it-udvikling på gennemtestet teknologi med fokus på driftseffektivitet, automatiseringer, rig funktionalitet og høj brugervenlighed. I KMD Business understøtter vores brancheløsninger bank og finans, liv og pension, energi og forsyning, forbund og a-kasser samt en række øvrige brancher.

KMD Business brancheløsninger

KMD Business leverer nogle af markedets stærkeste brancheløsninger. Vi tilbyder forskellige leverancemodeller, men har fokus på cloud-baserede løsninger såsom Software-as-a-Service (SaaS), hvor I overlader ansvaret for drift, vedligehold, opdatering og udvikling af løsningen til os.

Bank & finans
Bank & finans

Vi tilbyder finansielle it-løsninger til den nordiske bank- og finanssektor med vores unikke "in a box"-koncept der sikrer større effektivitet og hurtigere adgang til nye forretningsmuligheder.

Banqsoft View21

Energi & forsyning
Energi & forsyning

Vi har nogle af markedets stærkeste og mest standardiserede løsninger til energi- og forsyningsvirksomheder.

KMD Easy Energy

KMD EnergyKey

KMD Elements

Liv & pension
Liv & Pension

KMD Business leverer sammen med Edlund en stærk brancheløsning, der driver effektiviteten op og omkostningerne ned.

Edlund LIFELINK+

Mange forretningsfordele med standard brancheløsning

Digitaliseringen af virksomheder og forretningsmodeller har åbnet dørene op for en række nye muligheder. Men fælles for alle mulighederne er, at man skal have de teknologiske forudsætninger for at gribe dem.

Men brancheløsningerne fra KMD Business har I ikke selv ansvaret for at vedligeholde jeres systemer eller kompetencer indenfor et specifikt område. Den opgave overlader I til os – og kan samtidig frigøre ressourcer til andre og mere værdiskabende it-opgaver i virksomheden. I får adgang til softwareløsninger, der er skabt til at håndtere præcis de udfordringer, der er karakteristiske for jeres branche. Eksempelvis hyppigt skiftende regler og lovgivning, som har stor betydning for jeres interne og eksterne arbejdsgange. I kan sove trygt om natten, vel vidende at hvis der sker ændringer i branchen, bliver jeres løsning hurtigt opdateret med ny funktionalitet, der understøtter kravene.

KMD Business adskiller sig fra andre teknologileverandører i markedet ved at tilbyde egenudviklede standard brancheløsninger. Bl.a. LIFELINK-platformen til liv og pensionssektoren, View21-platformen til finanssektoren, Easy Energy-platformen til energi- og forsyningssektoren samt ECM-platformen Workzone. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele jeres it-projektet fra start til slut, og at vi kan levere konsulentbistand på absolut højeste niveau. Udover vores egne brancheløsninger samarbejder vi eksempelvis med SAP, IBM og Microsoft om at levere deres brancheløsninger. Endelig kan vi også tilbyde en række selvstændige sikkerheds- og forretningsapplikationer, der kan skræddersyes til netop jeres branchebehov

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os