Trådhegn

It-sikkerhed: beskyt dine data og din forretning

It-sikkerhed er en topprioritet i mange virksomheder. Af gode grunde. Hvis ikke I kan stole på jeres data, løsninger og infrastruktur, går forretningen i stå. Hvis ikke I kan dokumentere compliance i forhold til gældende sikkerhedslovgivning, går forretningen i stå. Med en holistisk tilgang til it-sikkerhed kan I balancere forholdet mellem agil forretningsdrift og fuld sikkerhed på tværs af it-miljøet.

It-sikkerhedsløsninger

Cyberkriminalitet rammer jeres virksomhed, hvor den er allermest sårbar. Det kræver specialistviden, uddannelse, træning og avancerede sikkerhedsløsninger at dæmme effektivt op for angrebene. Og det kræver et stærkt beredskab at bekæmpe, inddæmme og efterforske hændelsen, når uheldet er ude.

Security Analytics Center

I KMD’s Security Analytics Center (SAC) døgnovervåger vi jeres netværk og sikrer, at jeres systemer og applikationer altid er i luften.

Security Information & Event Management

KMD Security Information and Event Management (SIEM) overvåger din virksomheds systemer og netværk og giver dig den nødvendige indsigt til at opdage uregelmæssigheder og reagere på dem.

Security Identity Management

KMD Security Identity Management (IDM) administrerer og automatiserer medarbejdernes adgange og rettigheder til systemlandskabet.

Privileged Identity Management

KMD Privileged Identity Management (PIM) beskytter og kontrollerer konti med særlige rettigheder – eksempelvis ledelsen.

Security Awareness

KMD Security Awareness er en komplet uddannelsespakke til træning og efterlevelse af virksomhedens sikkerhedspolitikker.

GDPR - EU’s databeskyttelsesforordning

Vi guider Jer til at få styr på virksomhedens processer gennem en 7-trins implementeringsmodel til efterlevelse af forordningen.

KMD har sikret danske virksomheder i 40 år

Et cyberangreb skader din virksomhed på flere måder. Angrebet sætter en øjeblikkelig stopper for al drift, indtil hændelsen er blevet efterforsket, og I er lykkedes med at skabe en betroet tilstand. Ligesom et angreb også risikerer at eksponere følsomme eller forretningskritiske data, hvilket kan være dyrt målt i både økonomi og imagetab i markedet. Desværre er truslen fra cyberkriminalitet ikke aftagende i hverken styrke eller omfang. Tværtimod bliver flere og flere danske virksomheder hver dag ramt af alvorlige angreb såsom ransomware, Advanced Persistent Threat (APT) og Social Engineering.

Udover stigende krav til avanceret beskyttelse mod cyberangreb oplever mange virksomheder, at lovgivningen på it-sikkerhedsområdet bliver strammet i disse år. Den største forandring er GDPR, som kommer til at regulere håndteringen af persondata. Konsekvensen ved ikke at leve op til kravene vil kunne mærkes i form af ex. højere bødestraffe.

KMD har leveret it-sikkerhedsløsninger i 40 år. Vores tilgang er baseret på et tilpasset sikkerhedskoncept. Det vil sige, at vi sammen med jer finder den rette balance mellem økonomi, sikkerhedsløsninger og risikovurdering. På den måde sørger vi for, at I er compliant, men samtidig sikrer vi, at I prioriterer jeres tid og ressourcer på de rigtige opgaver.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os