Dioder lyser på servere

KMD Security Analytics Center

KMD Security Analytics Center (SAC) er vores døgnbemandede sikkerhedscentral, hvor højt certificerede specialister sørger for et sikkerhedsberedskab i international topklasse.

Hold fokus

Sikkerhedscentralen holder styr på jeres sikkerhed, så I ikke selv skal vedligeholde jeres sikkerhedskompetencer.

Dæm op for angreb

Sikkerhedscentralen overvåger jeres netværk og applikationer og forsøger at bremse angreb, før de volder skade og evt. betyder nedetid.

Nemmere compliance

Sikkerhedscentralen hjælper jer med at opdatere jeres it-sikkerhedsmiljø i takt med lovgivningen, så I er compliant – ex. i forhold til GDPR.

Søgning på nettet
Proaktiv overvågning

Et godt sikkerhedsberedskab fokuserer ikke kun på, hvad man skal gøre, når et cyberangreb har fundet sted. Det fokuserer også på, hvad man skal gøre for at forhindre angrebet. KMD Security Analytics Center døgnovervåger virksomheders netværksaktivitet og applikationer og reagerer proaktivt, så angrebet enten afværges, eller skaden minimeres.

Enkelt sikkerhedskoncept

It-sikkerhed er en af de mest komplekse discipliner i it-verdenen, og det kræver specialistløsninger at dæmme op for specialistangreb. Metoden i KMD Security Analytics Center følger tre trin. Første trin er dataindsamling fra alle relevante kilder. Andet trin er dataanalyse for at identificere skjulte trusler. Tredje og sidste trin er at foretage indgreb, der fjerner truslerne.

Stærkt sikkerhedskoncept
Uddannelse i it-løsninger og processer
Dybe kompetencer

Det kan være en svær, hvis ikke umulig opgave for virksomheden at vedligeholde det it-sikkerhedsniveau, der er påkrævet for at dæmme op for cyberangreb. Med KMD Security Analytics Center har I adgang til nogle af landets stærkeste sikkerhedskompetencer, der er uddannet i netop den form for angreb, jeres virksomhed rammes af.

Industriens Pension opruster mod it-angreb

Industriens Pension har fået et mere detaljeret overblik over deres it-landskab ved hjælp af KMD’s Security Analytics Center.

Læs hele kundecasen
Industriens Pension

Vil du vide mere?

Benjamin Nordentoft Vejgaard, Head of Department - Security

Benjamin Nordentoft Vejgaard

Head of Department, Security

Send besked