Grønne KMD ballonner

Endelig sammenhængende løn- og hr-processer

KMD Payroll Cloud er det eneste danske SAP-lønsystem til skyen. Løsningen sikrer, at du endelig kan opleve styrken ved sammenhængende løn- og HR-processer, og den gør SuccessFactors mere relevant end nogensinde før.

Ens brugergrænseflade

SucessFactors og KMD Payroll Cloud giver dig én brugergrænseflade på tværs af, rekruttering, onboarding, talent management og løn.

Nyt kontrolcenter

Du kan løbende bevare overblikket, og kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk opdager fejl gennem hele lønperioden.

Automatisk refusion

Automatiseringen giver færre manuelle processer og er integreret med NemRefusion, som sikrer, at I får alle midlerne hjem.

Automatisering af manuelle opgaver
Stærk kobling reducerer dobbeltarbejde

Vores ambition har været at reducere dobbeltarbejde i HR afdelingen ved at skabe en sammenhængende løn- og HR-løsning. Kombinationen mellem KMD Payroll Cloud og SAP SuccessFactors giver for første gang mulighed for at køre alle løn- og HR-processer i ét system med alt hvad det giver jer af automatiserede funktionelle fordele, med et brugerinterface der også er tilpasset mobile devices. Og i forbindelse med andre HR-systemer giver KMD Payroll Cloud med sit åbne API mulighed for smidig integration.

Fuld funktionalitet og nyt kontrolcenter

Løsningen indeholder alt, hvad du forventer af et moderne lønsystem. Derudover rummer den et nyt kontrolcenter, der gør dig i stand til løbende at bevare overblikket, selv når lønnen volder problemer. Brugerne kan bl.a. opstille valideringer, der automatisk kan opdage fejl gennem hele lønperioden. Det giver mindre tilbageløb ved fejlfinding, og betyder, at arbejdsbyrden kan spredes ud over hele måneden, hvor lønkørslen traditionelt skaber stress, når vi nærmer os den 21.

Indsamling af data fra flere systemer
Cloud-løsninger
Velafprøvet lønkerne minimerer risikoen

KMD Payroll Cloud udnytter den velafprøvede og sikre rygrad fra KMD Nettoløn, der allerede leverer løn til 1,2 millioner medarbejdere i det offentlige Danmark og en stor del af det private. Blot foregår det ikke længere on-premise, men oppe i skyen. Det betyder, at I får løbende udvikling af ny funktionalitet, automatiske opdateringer, større skalérbarhed, justering i forhold til dansk lovgivning, bedre it-sikkerhed – og ingen teknisk drift. Kort sagt: En stærkere løsning med et lavere Total Cost of Ownership. KMD kan stå for hele implementeringen på tre-fem måneder, og I kan nøjes med ét telefonnummer: Vores.

Hent brochure

KMD Payroll Cloud - danmarks eneste cloud-baserede løn- og refusionsløsning leveret som Software-as-a-Service
Brochure

Fremtidens lønsystem

Læs mere om, hvilke fordele du får med danmarks eneste cloud-baserede løn- og refusionsløsning. KMD Payroll Cloud giver dig et fremtidssikkert lønsystem leveret som Software-as-a-Service.

Hent og læs

Vil du vide mere?

Leif Ilsøe

Leif Ilsø

Vice President, Sales – Payroll, HR & Time

Send besked

Få endnu mere ud af jeres løsning

Som kunde på KMD Payroll Cloud har I mulighed for at samle endnu mere i samme løsning. Det betyder færre arbejdsgange og færre fejl.

KMD Refusion

KMD Refusion sikrer korrekt og rettidig refusionshåndtering for berettiget fravær såsom sygdom og barsel. Akkumuleret over et år kan en effektiv ansøgnings- og opfølgningsproces ses på bundlinjen.

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors kan understøtte alle elementer i jeres HR-strategi og samle hele organisationen i én løsning.

Kronos

Kronos er en tidsløsning, der integrerer til SAP SuccessFactors, SAP HCM og KMD Payroll Cloud eller andre HR-løsninger.

Strategic Advisory Services

Strategic Advisory Services fra KMD Business giver jer mulighed for at understøtte jeres HR-strategi og HR-løsninger med rådgivning fra branchens førende eksperter.