Metrotog

Managed Network Services: netværket er it-infrastrukturens hjerte

Ingen kommunikation, intet samarbejde og ingen kundeoplevelser uden et stærkt og sikkert netværk. Det er virksomhedens netværk, der sikrer, at I kan holde jeres kernesystemer og nøgleapplikationer i luften. Og det er virksomhedens netværk, der skal holde cyberkriminelle væk fra jeres værdifulde data. Det er en stor opgave at balancere alle hensyn, men vi skal nok hjælpe jer.

Vi har alle forudsætninger for at levere høj netværkssikkerhed

Forretningspotentialet i digitaliseringen og teknologiske strømninger såsom Internet of Things, cloud computing, Big Data og kunstig intelligens kan ikke realiseres uden et stærkt netværk.

Virksomhedsnetværket er den infrastrukturer, teknologierne afvikles på – og det helst ske effektivt, hurtigt og uden nedbrud eller indbrud.

I KMD Business har vi fokus på at etablere og vedligeholde en både fleksibel og solid kommunikationsinfrastruktur. Internt mellem kolleger og eksternt med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Udover Managed Service-ydelser til eksempelvis lokalnet (LAN), trådløse netværk (WiFi) og sammenkoblede netværk (WAN) leverer vi også sikkerhedsservices, der beskytter mod uautoriseret netværksadgang indenfor eksempelvis Managed Firewall Service, DDoS og Secure Access.

Vi beskæftiger nogle af landets største netværkseksperter og samarbejder med en lang række teleoperatører samt hardware- og softwareleverandører. Vi har et døgnovervåget sikkerhedscenter, som udelukkende beskæftiger sig med at sikre høj stabilitet i vores kunders netværksdrift.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os