Jorden set fra rummet

Forbered og optimer din virksomhed til den digitale økonomi med SAP S/4 Services

Forbered og optimer din virksomhed til den digitale økonomi med en næstegenerations ERP-løsning fra SAP. Løsningen bidrager til at skabe forretningsmæssig værdi ved bl.a. at kombinere en komplet og integreret ERP-løsning, forenklet datamodel og øget gennemsigtighed på tværs af forretningsområder i din virksomhed.

SAP-løsninger

Udnyt den brede funktionalitet kombineret med høj grad af fleksibilitet i en SAP S/4 HANA løsning, der er designet til virksomheder af alle størrelser. Eller få fordelene ved en cloud-baseret ERP-løsning, SAP S/4 HANA Cloud, der kombinerer funktionalitet med relevant realtidsindhold, intelligent teknologi og intuitiv brugeroplevelse.

S/4HANA & SAP Cloud Platform

SAP Cloud Platform komplementerer jeres S/4HANA system både on-premise og i skyen, så I kan bygge helt nye, innovative løsninger.

SAP Business Intelligence

Jeres it-systemer gemmer på viden, som kan omsættes til kroner og øre med KMD SAP Business Intelligence. I får data leveret fra et simpelt Data Warehouse, som understøtter analyser i realtid på SAP S/4HANA. Den strategiske rapportering sker på tværs af jeres organisation i et Enterprise Data Warehouse på SAP BW/4HANA.

SAP Custom Code

Få overblik og kontrol over jeres egenudviklede SAP custom code (ABAP). Det bidrager til at løfte kvaliteten samt reducere omkostningerne i forbindelse med custom code - et vigtigt skridt på vejen til konvertering til SAP HANA Database eller SAP S/4HANA.

Solution Manager (SolMan)

Få optimal understøttelse af jeres initiativer i relation til SAP Digital Core med KMD S/4 Service til SAP Solution Manager. I vil få en bedre udnyttelse af SAP Solution Manager’s værktøjsportfolio, som allerede er en del af jeres SAP-kontrakt.

SAP Design Thinking

KMD SAP Design Thinking er vores præfererede indfaldsvinkel til IT-problemer, der hjælper virksomheder med at konkretisere deres udfordringer, samle relevante stakeholders og sørge for, at brugerens perspektiv bliver en central del af løsningen.

KMD transformation til Intelligent ERP

En konvertering fra SAP Business Suite til SAP S/4HANA skal gøres hurtigt og effektivt – og er det første trin på vejen mod S/4HANA som det Intelligente ERP system. Det kræver erfaring og kompetence, og KMD har som SAP partner fået netop vores tilgang kvalificeret af SAP.

Læs mere

KMD har optimeret og arbejdet med SAP i mere end 20 år

En næstegenerations ERP-løsning fra SAP, leveret af KMD, kan bidrage med at skabe forretningsmæssig værdi og samtidig give dig mulighed for at forberede og optimere din virksomhed til den digitale økonomi.

I dag oplever mange virksomheder stigende krav til fleksibilitet, gennemsigtighed og stabilitet. KMD kan rådgive dig i valget mellem SAP’s ERP-løsninger f.eks. S/4HANA eller S/4HANA Cloud. Udover at finde og vælge den rette ERP-løsning kan KMD også implementere og styre projektet, således at du uanset størrelsen på din virksomhed inklusiv relevante krav og behov, får leveret den rette løsning, der passer til jeres nuværende og fremtidige situation.

Udover at levere eller opgradere din nuværende ERP-løsning, kan KMD også tilbyde dig forskellige SAP-konsulentydelser, SAP applikationsudvikling og vedligeholdelse samt en række SAP services der, upåagtet af dit nuværende setup, kan skabe forretningsmæssig værdi og komparative fordele på tværs af din virksomhed.

KMD har arbejdet med og optimeret SAP ERP-løsninger i mere end 20 år. Vores tilgang er baseret på et meget højt erfaringsniveau og indblik - også i SAP S/4HANA. Det vil sige, at KMD sammen med jer finder den rette balance mellem jeres krav, ønsker og behov sammenholdt med den tilknyttede forventningsafstemning og økonomi.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Smilende mand holder tablet