Glasfacade på kontorbygning

Transformation

Nye teknologier repræsenterer et stort indtjeningspotentiale. Men for at realisere potentialet i digitale produkter, løsninger og services er det nødvendigt at have en digital strategi for anvendelsen. Ellers risikerer man at tabe overblikket, gå glip af vækstmuligheder og sakke agterud i forhold til konkurrenter og den generelle teknologiske udvikling.

Transformation-services

KMD Business udvikler digitale strategier, der understøtter valget af nye teknologier og implementerer teknologierne som en indbygget del af den daglige forretning. Sammen med jer analyserer vi forretningsbehovet og foretager tilpasninger af jeres it-infrastruktur og i applikationslandskabet med fokus på at fremtidssikre jeres it-setup, øge agiliteten og nedbringe jeres omkostninger.

Digital transformation er kernen i forretningsudvikling

Digitalisering af virksomheder, forretningsmodeller og grundlæggende samfundsstrukturer introducerer et nyt sæt spilleregler. Der ligger et kæmpe effektiviseringspotentiale i at anvende teknologier som eksempelvis kunstig intelligens eller at kunne tilbyde sine kunder nemt tilgængelige selvbetjeningsløsninger. Kvaliteten og effektiviteten i arbejdsgangene kan optimeres med teknologier, der øger gennemsigtigheden og sikrer koordinering på tværs af virksomheden.

Den digitale transformation begynder med et serviceeftersyn. I KMD Business lægger vi ud med at tage temperaturen på jeres processer og vurderer i samarbejde med jer, i hvilket omfang det er tid til forandringer. Vi hjælper med at foretage aktive digitaliseringsvalg, så den digitale transformation, der er vendt ud mod jeres kunder, er drevet af en klar forretningsstrategi. Den digitale transformation skal ikke være noget, der foregår rundt om, men inde i selve kernen af jeres virksomhed.

Den digitale transformation har i mange år fokuseret på virksomhedens ERP-system. Nye generationer af ERP-software er kommet på markedet med et væld muligheder – men de har samtidig rejst en række centrale spørgsmål. Ikke mindst om eller snarere hvornår, det er tid til cloud. Både Microsoft og SAP laver et teknologiskifte, hvilket betyder, at virksomheders nuværende ERP-system fra de to leverandører vil skulle erstattes inden for de næste 2-4 år. De nye cloud-baserede ERP-teknologier er bedre i stand til at understøtte den næste generation af teknologi, der lægger sig rundt om ERP-systemet. Den nye teknologi har fokus på at understøtte digitale produkter og forbedre kundens digitale oplevelse af jeres virksomhed. Den vil også gøre det muligt at integrere data fra devices i produkter og services samt levere intelligente analyser og komme med forbedringsforslag til kundeaktiviteter baseret på virksomhedens produktportefølje.

KMD Business har erfaringen, der hjælper din virksomhed lønsomt og hurtigt i gang med den digitale transformation. Vi kan styre hele processen – hvis I foretrækker det. KMD Business kan ved at overtage hele eller dele af jeres systemlandskab hjælpe med at kickstarte jeres digitale transformation og frigøre ressourcer til digital forretningsudvikling samt nedbringelse af it-omkostningerne.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os