Rulletrappe

User & Customer Experience

Jeres digitale løsningsunivers er en del af jeres kerneforretning. Med de mange direkte snitflader til kunder og samarbejdspartnere er den digitale brugeroplevelse med til at forme indtrykket af jeres virksomhed. Det skal I udnytte og skabe lækre, funktionelle og engagerende kundeløsninger på tværs af alle kommunikationskanaler.

Kampen om kunderne foregår på de digitale platforme

Cloud. On Premise. Hybridformer. Hosting. I dag er der mange måder at få leveret sin it på. Men før I fokuserer på driftsmodeller, skal I fokusere på den kerneydelse, I leverer. For det er i det direkte møde med kunderne, I har mulighed for at differentiere jer i markedet.

The Digital Customer Journey er den samlede betegnelse for den rejse, en kunde gennemgår, når de indgår i en dialog med en virksomhed via den række af kommunikationskanaler, der er til rådighed. Det er eksempelvis jeres webtjenester, sociale medie-platforme, chatfora, mobile løsninger, apps, kundeservice og support. Jeres digitale løsninger skal vække tillid, understøtte jeres kundeservice og dermed øget vækst.

KMD Business skaber digitale løsninger, der styrker samarbejdet i kommunikationen mellem kolleger og samarbejdspartnere, og som giver jeres kunder en exceptionel god brugeroplevelse. Et kombineret internt og eksternt sigte er forudsætningen for, at I kan effektivisere jeres egne arbejdsgange og samtidig fokusere på at levere stærke, digitale kundeoplevelser på tværs af alle platforme.

Lad os tale om Jeres muligheder!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os