Bliv graduate i KMD

Kickstart din karriere med KMD Graduate

Kickstart din karriere med KMD Graduate! KMD Graduate er et 2-årigt program for dig, der elsker it. Vi har tre graduatespor: IT, forretning og projektledelse. Som graduate i KMD får du en fast stilling med stor fokus på din udvikling.

Derfor skal du vælge KMD Graduate

Som graduate i KMD får du egen mentor, et skræddersyet udviklingsprogram og et stærkt sammenhold blandt de andre graduates, der starter samtidig med dig.

KMD er en stærk, dansk it-virksomhed med internationalt udsyn

KMD har hovedkontor i Ballerup. At vi er danske betyder, at du som Graduate er tæt på ledelsen og beslutningerne, og det er en stor fordel for dig, der gerne vil have indflydelse og se dine ideer komme til live.
KMD har altid stået for vækst og positive tal på bundlinjen, for vi har dyb indsigt i alle danske markeder, og vi kan koble det med globale samarbejdspartnere som SAP i Tyskland og Tech Mahindra i Indien samt kontorer og datterselskaber i Polen, Ukraine og Sverige. Vi opkøber flere virksomheder i Norden. Så det er ikke for sjov, at vores egen shuttle-bus kører til og fra lufthavnen to gange dagligt.

Dig og ansøgningsprocessen

Som graduate skal du have en relevant kandidatuddannelse, stærke analytiske evner og elske at udvikle eller arbejde med løsninger, der gør livet lettere for danskerne.
For at ansøge om at blive KMD Graduate, skal du sende os dit CV og dine karakterer i februar. Nærmere frist udmeldes. Alle kandidater inviteres herefter til at deltage i et online screeningsforløb. De udvalgte graduates starter i september.

Se alle de ledige graduate jobs under ledige stillinger