Kvinde hæver penge i bankens hæveautomat

Det finansielle marked flytter sig hurtigere, end nogen kan forudse - og det er den virkelighed, din virksomhed skal konkurrere i.

Derfor har vi specialiseret os i at levere software, der kender det finansielle landskab ind og ud, kan accelerere i jeres tempo og ikke mindst: Skabe værdi undervejs.

Finansielle it-løsninger der sætter fart i forretningen

Når markedet bevæger sig lynhurtigt, skal it være en del af motoren i jeres virksomhed. Den skal kunne rykke på både velkendte og uforudsete udfordringer, og den skal bidrage til forretningsudviklingen. Men det er ikke nok i sig selv. Den skal også sikre effektive processer i alle led, og det er her, vi har skabt en niche på det finansielle marked.

Vores løsninger er udviklet specifikt til banker og finansieringsselskaber, og de giver jer omkostningseffektive processer fra ende til anden.

Hør fire kunder fortælle om, hvordan de effektiviserer deres forretning og skaber værdi med Banqsoft.

25 års erfaring i at forny os

Banqsoft er en del af KMD og vi har mere end 25 års erfaring i at udvikle og implementere fleksible og effektive software løsninger specifikt til den finansielle sektor. Her baserer vi os på de nyeste dokumenterede teknologier, der kan tåle presset, vokse med jer og hurtigt rykke på nye muligheder.

Vi tilbyder løsninger inden for

Kreditkort, indlån, udlån, leasing, lagerfinansiering, fleet management og factoring samt et komplet spektre af værdiskabende services. 3,7 millioner bank- og finanskunder benytter allerede vores platform.

Løsninger til den finansielle sektor

Operationel og finansiel leasing næsten uden begrænsninger

Operationel og finansiel leasing næsten uden begrænsninger

Vores løsninger understøtter både operationel og finansiel leasing næsten uden begrænsninger i forhold til den type aktiv, der skal finansieres.Vores View21 platform håndterer alle typer af leasingaktiver fra køretøjer til udstyr, maskiner og fast ejendom. Ekstra ydelser som forsikring, service, gebyrer og ad hoc udgifter kan I håndtere effektivt med blandt andet indeksregulering af udgifter, budgettering af gebyrer, løbende opdateringer og tredjeparts aftaler.

Effektiv håndtering af nuværende og fremtidige udfordringer for banksektoren

Effektiv håndtering af nuværende og fremtidige udfordringer for banksektoren

Gennem de seneste år har vi set væsentlige ændringer i banksektoren. Efterspørgslen efter moderne, fleksible produkter og tjenester stiger, og med vores View21 platform kan I realisere dem med et højt niveau af automatisering og digitalisering. Platformen er designet til at håndtere både nuværende og fremtidige udfordringer for banksektoren.

Vil du vide mere?

Medarbejdere i KMD

Johnny Rindahl

CEO, Banqsoft

johnny.rindahl@banqsoft.no

25 år

Så mange års erfaring har Banqsoft, ejet af KMD, med at udvikle og implementere digitale løsninger for nogle af verdens ledende banker og finansieringsselskaber.

Læs mere om KMD