En mand og en dame giver hånd henover et bord

På trods af Covid-19 har KMD Payroll Cloud-teamet med succes implementeret et Cloud-baseret lønsystem hos Telia. Løsningen er sat i drift, og den første af mange betalinger er nu afsluttet.

I maj 2020 indledte KMD et samarbejde med Telia om at implementere deres nye lønløsning i skyen. Det tog seks måneder, og grundet Covid-19 blev nye arbejdsmetoder anvendt for at implementere løsningen bedst muligt – en løsning, der i dag sikrer, at ca. 1000 medarbejdere hos Telia Danmark får deres løn.

Et stærkt samarbejde mellem Telia og KMD-teamet havde stor indflydelse på processen:

"Når du arbejder på et stort og intensivt projekt som at ændre hele dit lønsystem, er det vigtigt med en stærk kemi i teamet - det er vigtigt, at man kan grine og græde sammen. Vi havde virkelig en god kemi i vores teamwork med KMD," siger Bente Alsted Petersson, Payroll Manager hos Telia Danmark og fortsætter:

"Vi havde mange intensive måneder med en masse online samarbejde på grund af Covid-19. Det har været svært og udfordrende at arbejde online med noget så komplekst. Men jeg vil gerne sende en stor tak til det team hos KMD, der gjorde implementeringen vellykket, og en særlig tak til Sara Holdorff og Lasse Pilgaard, hovedarkitekterne på KMD-siden – de fortjener et stort bifald for deres arbejde."

Når du arbejder på et stort og intensivt projekt som at ændre hele dit lønsystem, er det vigtigt med en stærk kemi i teamet - det er vigtigt, at man kan grine og græde sammen. Vi havde virkelig en god kemi i vores teamwork med KMD, 

Bente Alsted Petersson, Payroll Manager hos Telia Danmark

Ny integration af Telias system

Løn er en kritisk opgave at håndtere, fordi medarbejderne er afhængige af deres løn, og derfor er det vigtigt, at resultatet lever op til kundernes forventninger 100 procent fra dag ét.

"Vores HR-løsning hos Telia er baseret på it-løsningen Workday, hvilket resulterede i en ny integration, som KMD ikke havde udført før. Men det nye system og den nye integration blev håndteret med succes," siger Bente Alsted Petersson.

Vores HR-løsning hos Telia er baseret på it-løsningen Workday, hvilket resulterede i en ny integration, som KMD ikke havde udført før. Men det nye system og den nye integration blev håndteret med succes,

Bente Alsted Petersson, Payroll Manager hos Telia Danmark

Morten Spanner, Business Line Manager hos KMD Payroll Cloud tilføjer:

"KMD Payroll Cloud er platformsmæssigt uafhængig og kan integreres i ethvert HR-system og levere effektiv løn på tværs af brancher. For KMD Payroll Cloud står det højt på dagsordenen, at vores kunder får en velafprøvet og omkostningseffektiv cloudløsning med højt automatiserede processer via problemfrie integrationer," siger Morten Spanner og fortsætter:

"KMD Payroll Cloud understøtter også norsk og svensk løn og kan derfor gøre det muligt for vores kunder at automatisere og have de samme processer på tværs af lande og få et fuldt overblik over lønprocessen i ét system. Vi er meget glade for at byde Telia velkommen på KMD Payroll Cloud og håber at kunne udvide vores samarbejde i fremtiden – med KMD Payroll Cloud har vi en ægte skandinavisk lønløsning til Danmark, Norge og Sverige."

KMD Payroll Cloud understøtter også norsk og svensk løn og kan derfor gøre det muligt for vores kunder at automatisere og have de samme processer på tværs af lande og få et fuldt overblik over lønprocessen i ét system. Vi er meget glade for at byde Telia velkommen på KMD Payroll Cloud og håber at kunne udvide vores samarbejde i fremtiden – med KMD Payroll Cloud har vi en ægte skandinavisk lønløsning til Danmark, Norge og Sverige.

Morten Spanner, Business Line Manager hos KMD Payroll Cloud

Fakta om KMD Payroll Cloud:

  • KMD Payroll Cloud er en cloud-baseret betalingsløsning, som KMD tilbyder til alle typer brancher. Løsningen bruges af produktionsvirksomheder og detailhandel med timelønnede og deltidsbetalte medarbejdere.
  • Ved at vælge denne løsning og flytte løn til skyen reducerer brugerne kompleksiteten ved at lade KMD håndtere hosting, sikkerhed og vedligeholdelse af løsningen.
  • Kunder, der har valgt at bruge denne løsning, er blandt andet Salling Group, Grundfos, Flügger, EKF, Telia mf.  
 

Læs mere om KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en SAP-baseret løsning til Danmark, Norge og Sverige. Løsningen opdateres automatisk og kan integreres i ethvert it-miljø.

Læs mere om mulighederne her

Vil du vide mere?

Steen Østergaard

Steen Østergaard

Salgschef, Cloud Business Solutions

Send besked

Nyt fra KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her