Data Date #8 med Lone Saaby og Christian Binggeli - Sikkerhedsstyrelsen

I Danmark har vi en stor tillid til den offentlige sektor. En tillid som sektoren skal blive ved med at gøre sig fortjent til - blandt andet ved at benytte data. Sikkerhedsstyrelsen har en bred palet af offentlige driftsopgaver med skarpt fokus på eksekvering, men hvad skal der til for at skabe værdi og lave gode løsninger mellem den offentlige og den private sektor?

Publiceret: 29. april 2022
Christian Binggeli i blå sofa

Bliv klogere på data og værdiskabelse med Christian Binggeli

Christian Binggeli, Vice President i KMD, gør sammen med 10 kompetente og inspirerende gæster dig klogere på data og værdiskabelse på baggrund af data. I hvert afsnit undersøges nye muligheder for brugen af data ved at besøge folk fra alle hjørner af databrugens verden. Fælles for dem er, at de til dagligt arbejder med data i forskellige afskygninger, og skal inspirere os til at udnytte dens potentiale.

Grafik om Data Date med tekst "En podcastserie om værdiskabelse på baggrund af data. Lyt med og lad dig blive inspireret til at udnytte det potentiale, der er i data"

Data date med Lone Saaby og Christian Binggeli

29. april 2022

I dette afsnit af Data Date har Christian Binggeli inviteret direktør i Sikkerhedsstyrelsen, Lone Saaby, ind til en snak om vigtigheden af data for at kunne være tidssvarende i den måde, som de løser opgaver på.

Kontakt os

Christian Binggeli i blå sofa

Kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke muligheder I har. Christian Binggeli, Vice President hos KMD, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her