Blandt de 10 bedste SAP Customer Center of Expertise i verden

For tredje år i træk er KMD’s SAP Customer Center of Expertise blandt de 10 bedste på verdensplan.

Publiceret: 04. maj 2022
Forretningsfolk, der sidder foran hinanden ved et bord

For at blive SAP-certificeret skal selskaberne opnå minimum 100 point - vi fik 200 point, som er det maksimale antal point, man kan opnå. Derfor ligger vi blandt Top-10 i verden

Jan Hesthaven, Senior Delivery Director, KMD

Siden 2004 har vi samarbejdet med SAP og understøttet SAP-løsninger for den offentlige sektor i Danmark. Som led i aftalen har vi en aftalemæssig forpligtelse til at få vores SAP Customer Center of Expertise kontrolleret og certificeret af SAP hvert anden år. I februar 2020 blev KMD auditeret af SAP første gang og vi opnåede det maksimale antal point inden for alle parametre og elementer i certificeringen. Det placerer KMD blandt de 10 bedste SAP Customer Center of Expertise i verden. En placering KMD har fastholdt lige siden.

“Det at vi befinder sig i SAP’s top-10 over SAP Customer Center of Expertise på verdensplan er en garant for, at vi har styr på vores kunders processer og tjenester inden for vores SAP-løsninger. Den placering er vi særligt stolte af, fordi vurderingen kommer direkte fra vores partner, SAP. Fra et forretningsmæssigt perspektiv betyder det, at vi har fået en blåstempling af, at vi hos KMD har tjek på de forskellige SAP-processer, så systemerne kører optimalt, og vores kunder ikke oplever problemer” siger Jan Hesthaven, Senior Delivery Director i KMD. Han tilføjer: “For at blive SAP-certificeret skal man opnå minimum 100 point - vi fik 200 point, som er det maksimale antal point, man kan opnå. Derfor ligger vi blandt de 10 bedste virksomheder i verden”. 

Et certifikat med stor betydning

SAP vurderer virksomheder inden for fem primære områder:

• Informationsstyring
• Administration af kontrakter og licenser
• Indflydelse på SAP’s udvikling
• Support
• Kvalitet.

“Vi er stolte af at være blandt de førende indenfor SAP. Vi oplever, at certificeringen har stor betydning og et af de parametre, hvor vi differentierer os i forhold til andre i markedet. Vi bruger det i forbindelse med besvarelse af udbud, og det dokumenterer, at vi leverer et solidt grundlag, når det drejer sig om kundeprocesser og -tjenester. Vi kan se, at både private og offentlige udbud har langt større fokus på, at vi som virksomhed kan fremvise de nødvendige certificeringer, og i den sammenhæng har det selvfølgelig stor betydning, at vi kan dokumentere, at vi befinder os blandt de bedste i verden hvad angår driften af et SAP Customer Center of Expertise. Vi sætter pris på det fremragende samarbejde med SAP, og det er herligt at se resultatet af vores fokuserede arbejde” fortæller Jan Hesthaven, Senior Delivery Director i KMD.

Kontakt

Mand trykker på smartphone

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at realisere jeres digitale potentiale.

Vil du vide mere?

Jorden set fra rummet

Udnyt den brede funktionalitet kombineret med høj grad af fleksibilitet i en SAP S/4 HANA løsning eller en cloud-baseret ERP-løsning, SAP S/4 Hana Cloud.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den statslige sektor.

Tilmeld dig her