Esbjerg kommune vælger KMD til styring af økonomien

ERP-løsningen KMD Opus bliver det nye daglige værktøj i Esbjerg Kommune, når løsningen er implementeret i det vestjyske 1. januar 2024.

Publiceret: 21. marts 2023
Statue af Kong Christian d. 10. i Esbjerg bymidte

Vi glæder os især til at give vores medarbejdere et mere moderne system, som gør det nemmere for dem at håndtere kommunens daglige økonomi.

Lene Andersen

Økonomichef, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune og KMD har netop indgået aftale om levering af et nyt økonomisystem til landets femtestørste kommune. ERP-løsningen KMD Opus omfatter områderne økonomi, debitor og projekt & ressourcestyring og bliver sat i drift i det vestjyske 1. januar 2024.

”Vi glæder os især til at give vores medarbejdere et mere moderne system, som gør det nemmere for dem at håndtere kommunens daglige økonomi. Det er klart, at det vil kræve lidt tilvænning for os alle efter at have brugt et andet system i mange år, og derfor bliver efteråret også brugt til en grundig indføring i KMD Opus,” siger Lene Andersen, som er økonomichef i Esbjerg Kommune.

”Det bliver spændende at samarbejde med KMD, som har præsenteret en meget moderne løsning for os. Nu får vi travlt resten af år med implementeringen, hvor vi skal involvere de mange relevante parter rundt i kommunen,” tilføjer Lene Andersen.

Stor erfaring med implementering af KMD Opus

Også i KMD glæder man sig meget til samarbejdet:

”Det var en stor fornøjelse at kunne indgå en langvarig aftale med Esbjerg Kommune. Vi har i dag over 100.000 brugere på KMD Opus, og Esbjerg Kommunes medarbejdere kan som nye brugere se frem til en løsning, som udover at være brugervenlig også er kendetegnet ved en høj grad af automatisering og effektivisering,” siger Lars Hejlemann Vinge, områdedirektør i KMD.

”Vi har heldigvis stor erfaring med implementeringen af KMD Opus, som en række nye kommuner har valgt i de seneste år. For os er det helt afgørende at levere på det, vi har lovet Esbjerg Kommune, og vi er allerede gået i gang med implementeringen,” tilføjer han.

Aftalen løber i første omgang over en 6-årig periode med mulighed for forlængelse.

Kontakt

Kontakt os

Vi er klar til en uforpligtende snak om, hvordan I bedst kan udnytte KMD Opus til jeres fordel.

KMD Opus Økonomi

KMD Opus Økonomi hjælper jer med jeres økonomistyring og giver jer digitaliserede og sammenhængende processer.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer for kommuner og regioner direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her