Valgkampens medier

Valgkampens medier

KMD Analyse har spurgt vælgerne om deres mediepræferencer i forbindelse med valg til Europaparlamentet og folkeafstemning om Patentdomstolen i 2014.

Analysen præsenteres i KMD Analyse Briefing formatet med en journalistisk tilgang til stoffet.

Vejen til EU går gennem TV

De klassiske massemedier som TV og aviser er de absolut mest foretrukne kanaler, når vælgerne tilkendegiver, hvordan de helst vil modtage kandidaternes budskaber i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget.

Omvendt er det ikke populært hos vælgerne, når kandidaterne gerne vil møde dem ansigt til ansigt. Kun 6 pct. foretrækker at få deres informationer fra politikerne ved at møde dem på gader og stræder under valgkampen.

Det viser nye tal fra KMD Analyse, der i en rundspørge har spurgt vælgerne om, hvilke medie- og informationskanaler de foretrækker at få de politiske informationer fra i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget 2014.

Hent og læs analysen

KMD Analyse - Valgkampens medier
KMD Analyse

Valgkampens medier

Hvis kandidaterne til Europa-Parlamentsvalget skal gøre sig forhåbninger om at komme igennem med deres budskaber til vælgerne, så gælder det først og fremmest om at få taletid på TV. Det viser en ny rundspørge fra KMD Analyse.

Hent og læs

Kontakt KMD's presseafdeling

Portræt af Kristoffer Østergaard Kristensen, Pressechef, KMD

Kristoffer Østergaard Kristensen

Pressechef

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den statslige sektor.

Tilmeld dig her