Snart betaler du for din togtur ved hjælp af ansigtsgenkendelse

I podcastserien Future X taler værterne David Guldager og Therkel Sand om fremtidens teknologier. Denne episode handler om fremtidsperspektiverne for biometriske teknologier f.eks. ansigtsgodkendelse og stemmestyring. Lyt med når Hans Jayatissa, Principal Enterprise Architect hos KMD, fortæller om alle mulighederne og de etiske og lovgivningsmæssige overvejelser, der naturligt følger med.

Publiceret: 06. juli 2021
Mands ansigt i højre side med grafik af ansigtscanning i ansigtet og stråler fra scanningen i venstre side

Snart betaler du for din togtur ved hjælp af ansigtsgenkendelse

06. juli 2021

Længde: 29:22
Sprog: Dansk
Deltagere: David Guldager, Therkel Sand og Hans Jayatissa, Principal Enterprise Architect hos KMD

Kontakt os

Hans Jayatissa

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed? Så kontakt Hans Jayatissa, Principal Enterprise Architect, til en uforpligtende snak.

Vil du vide mere?

Data rummer uanede potentialer for viden og giver forretningsmuligheder i form af ressourceoptimering, nye indsigter, bedre beslutningsgrundlag og udvikling af services og produktkoncepter. Data er et stort begreb, og det er vigtigt at analysere og bruge det korrekt. KMD hjælper jer med dataanalysen og gør jeres hverdag nemmere.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her