Group of business people working from home

Der er stor interesse for KMDs nye løsning ”Den digitaliserede ansættelse”, der ikke kun sikrer en korrekt løn igennem hele medarbejderens ansættelse. Den rækker ud over HR- og lønområdet og understøtter organisationsspecifikke arbejdsgange, dybe systemintegrationer og tværgående dataanvendelse.

Business Director Johan Frydensberg fortalte om visionerne og målet for den næste generation af digitalisering inden for HR- og lønområdet på et fokusgruppemøde for kommuner. Et arbejde, der snart udmønter sig i den helt nye løsning “Den digitaliserede ansættelse”.

Løsningen er på mange måder anderledes, end det KMD tilbyder i dag. Fundamentet for designet er principper om åbenhed, fleksibilitet, genbrug og ikke mindst kundernes ønske om at få mere indflydelse på, hvordan de arbejder for at imødekomme organisationens skiftende behov.

“Vi ved, det er afgørende for vores kunder at kunne benytte løsningen forskelligt, afhængig af hvilken afdeling den enkelte slutbruger kommer fra,” fortæller Johan Frydensberg. “Nogle steder er dét at ansætte medarbejdere eller ændre organisationen en sjælden begivenhed. Men for mange er det en del af dagligdagen. Fleksibilitet er derfor en central del af løsningens DNA”.


Fleksibilitet er derfor en central del af løsningens DNA

Johan Frydensberg, Business Director, KMD

Den nye løsning hedder “Den digitaliserede ansættelse”. Navnet understreger KMDs vision om at kunne digitalisere alle relevante processer i et ansættelsesforløb: fra rekruttering til pension/afsked.

Ud over lønprocesser bliver det også muligt at håndtere brugere, organisationstilpasninger og meget mere af det, der har betydning for en effektiv administration af en moderne organisation.

“Den digitaliserede ansættelse” er grundlæggende designet til at arbejde på tværs af systemlandskabet inden for f.eks. IT-sikkerhedsområdet, Personale, HR og Økonomi. Løsningen indeholder en række integrationer til KOMBIT, Opus Personale og andre løsninger. Dette giver mulighed for at genbruge funktionalitet og data på tværs af løsninger og processer. I denne løsning er det genbrug af overenskomstdetaljer samt muligheden for at bygge tilpassede processer. 

Deltag i workshop

Basisfunktionaliteten er allerede i drift hos flere kunder, og den første kunde vil begynde at benytte den fulde version af “Den digitaliserede ansættelse” i efteråret 2021. Andre kunder kan begynde at benytte løsningen fra starten af 2022.

“KMD er naturligvis interesseret i at høre, hvilke elementer af løsningen der er væsentlige for vores kundegruppe,” siger Johan Frydensberg. “På fokusgruppemødet kom der mange gode input og spørgsmål, som vi har samlet. Der blev også udtrykt et ønske om at arrangere en workshop omkring "Den digitaliserede ansættelse”. Det kommer til at foregå online i uge 34 med en begrænset deltagerskare for at sikre optimale muligheder for dialog. Vi sørger naturligvis for at holde alle orienteret om de nye muligheder, efterhånden som de bliver tilgængelige - bl.a. via nyhedsbrevet.”

Hvis du er interesseret i at deltage i workshoppen om “Den digitaliserede ansættelse”, kan du kontakte Emma Agerkvist Kragh via mail til EAK@kmd.dk. Du vil efterfølgende modtage en tilbagemelding på, om du har fået en plads.

Der blev også udtrykt et ønske om at arrangere en workshop omkring "Den digitaliserede ansættelse”. Det kommer til at foregå online i uge 34 med en begrænset deltagerskare for at sikre optimale muligheder for dialog. Vi sørger naturligvis for at holde alle orienteret om de nye muligheder, efterhånden som de bliver tilgængelige - bl.a. via nyhedsbrevet

Johan Frydensberg, Business Director, KMD

Human Capital Management (HCM)

Produkterne Opus Personale, Opus Vagtplan og “Den digitaliserede ansættelse” er i KMD forankret i forretningsenheden HCM: Human Capital Management. Navneskiftet er af nyere dato og afspejler, at vi i KMD ikke længere blot ser os som leverandør af en løn- eller HR-løsning. Vi ønsker at tage et større ansvar for en samlet HR-infrastruktur, hvor flest mulige processer digitaliseres, og hvor kunden får frihed til at bruge egne data på tværs.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Opus Personale.

Tilmeld dig her

Seneste indsigter