Billede ud over festivalpladsen, publikum og scene ved rockfestivalen Copenhell

For tredje år i træk er KMD sponsor på Danmarks største rock- og metalfestival COPENHELL. Samarbejdet byder både på smadret it-udstyr, spil udviklet direkte til festivalen – og nu også gratis opladning af mobiltelefoner.

Danmarks største rock- og metalfestival COPENHELL fortsætter på tredje år samarbejdet med KMD. Til sommerens festival kommer det endnu engang til at stå hedt for sig, når deltagerne kan gå amok i Smadreland, hvor de ved at smadre gammelt it-udstyr kan ”knække koden” og vinde billetter til næste års festival.

Ligesom sidste år bliver det også muligt at spille helt nye computerspil, som bliver skabt specifikt til COPENHELL. De nye spil bliver udviklet under KMD Game Jam for COPENHELL @ITU, der er et to-døgnstræf arrangeret af KMD, COPENHELL og IT-universitetet, hvor it-udviklere og andre spil-interesserede studerende skal konkurrere om at udvikle metal-computerspil.

Og som noget nyt bliver KMD officiel partner på de bærbare opladere fra VOLT, som under festivalen giver gratis opladningsservice til gæsterne, så de ikke behøver at bekymre sig om manglende strøm på mobilen.

”Vi har en del metal-fans blandt medarbejderne, som gennem interne konkurrencer har mulighed for at være en del af festivalen, og så er der en god rekrutteringsmæssig dimension. Vi ved, at mange, der arbejder med it også godt kan lide metal. Vores engagement i COPENHELL giver os mulighed for at komme i dialog med dem på en anderledes og mindre formel scene,” siger Peter Albrechtsen, som er HR-direktør i KMD.

Årets COPENHELL afholdes d. 21.-23. juni på Refshaleøen. Der er over 40 bands på plakaten med bl.a. Ozzy Osbourne, Alice in Chains, Ghost og Deftones. Du kan læse meget mere om, hvorfor COPENHELL byder KMD velkommen til Helvedes egen festival lige her.

Seneste indsigter

Nyt fra KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her