Fremtidens organisation er ikke bare digital - Den er datadrevet

Data er et strategisk aktiv med uanet forretningspotentiale. Det er en drivkraft til innovation, besparelser og effektivisering – og en løftestang til at udnytte eksisterende digitale løsninger endnu bedre. Til fordel for borgerne og samfundet som helhed.

Publiceret: 11. januar 2022
Kollegaer smiler i mødelokale
I årtier har vi banet vejen for, at Danmark i dag har verdens mest digitaliserede offentlige sektor. Og vi sætter fortsat barren for intelligent dataudnyttelse i den danske stat.
Med lige dele visioner og viljestyrke skaber vi dataetiske løsninger der sikrer, at Danmark beholder den digitale førertrøje. Altid med afsæt i ansvarlig og ærlig datahåndtering, så personfølsomme oplysninger forbliver private – og tilliden til staten forbliver intakt.
På den måde sikrer vi, at borgerne får den bedst mulige service på tværs af styrelser og ministerier. At varme hænder forbliver varme. Og at sagsbehandling altid tager udgangspunkt i borgeren – uanset, hvor den udføres fra.
Vi vil være dem, der viser vejen mod smartere løsninger. Så den danske stat udnytter de nyeste teknologier i kombination med brugerrettede data. For at skabe smartere processer – og for at løse kritiske samfundsudfordringer.
Det er en opgave, vi tager dybt alvorligt. I sidste ende handler det nemlig om fremtidens samfund. Om at bruge data til at udbygge og styrke de strukturelle rammer, der gør velfærdsstaten til det, den er. Og som sørger for, at vi fortsat har et af verdens sikreste, tryggeste og økonomisk stabile samfund.

Kontakt os

Mand trykker på smartphone

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer? Kontakt os til en uforpligtende snak eller spørgsmål.

Vil du vide mere?

Data er et strategisk aktiv med uanet forretningspotentiale. Det er en drivkraft til innovation, besparelser og effektivisering – og en løftestang til at udnytte eksisterende digitale løsninger endnu bedre.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om data og analyse. Så er du blandt de første, der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her