Konference i Frie fagforenings kontor i Odense

Lønmodtagerorganisationen Frie er gået i luften med ny it-løsning, som indeholder både selvbetjening og udbetaling af dagpenge og efterløn.

Det kan være sin sag at holde styr på kontingentopkrævning, udbetalinger og løbende servicering af 30.000 medlemmer. Men for de ansatte i lønmodtagerorganisationen Frie bliver opgaven nu lidt nemmere. Organisationen har i dag aktiveret KMD Føniks som sit nye system til medlemsbetjening, udbetaling og selvbetjening.

Fremtidssikret fundament til medlemspleje 

“Vi har store forventninger til vores nye it-platform KMD Føniks, som skal hjælpe os med at udvikle vores organisation til næste niveau. Med Føniks får vi lagt et stabilt og fremtidssikret fundament under vores medlemspleje og økonomistyring,” siger Jesper Wengel, adm. Direktør i Frie.

“Når hverdagens administrative opgaver kommer til at køre mere automatisk og uden unødige frustrationer, kan vi bruge flere ressourcer på nye aktiviteter og udvikling af vores organisation, hvilket glæder mig meget,” siger han.

Når hverdagens administrative opgaver kommer til at køre mere automatisk og uden unødige frustrationer, kan vi bruge flere ressourcer på nye aktiviteter og udvikling af vores organisation, hvilket glæder mig meget

Jesper Wengel, administrerende direktør, Frie

Jesper Wengel fremhæver, at investeringen i det nye it-system blandt andet skyldes en markant udvikling i markedet for medlemsorganisationer. Medlemmerne forventer ifølge Jesper Wengel lave administrative omkostninger, gnidningsfri betjening og flere ekstratilbud.

”Vi har valgt at foretage en god og nødvendig investering nu, så vi er gearet til den fremtidige konkurrencesituation. Vi vil gerne kunne give vores medlemmer endnu flere medlemsfordele så som fyraftensmøder og kulturelle arrangementer, og det forventer jeg, at Føniks-platformen vil give os luft til,” siger Jesper Wengel.

Store forventninger hos KMD

Hos KMD, som har udviklet Føniks-platformen og tilpasset den til Fries specifikke krav, er der stor glæde over idriftsættelsen af løsningen.

”Vi er meget stolte og glade over at have leveret en ny og moderne platform, som kan løse Fries daglige opgaver på effektiv og sikker vis og sikre en sund forretning,” siger Mette Louise Kaagaard, direktør i KMD og fortsætter:

Vi er meget stolte og glade over at have leveret en ny og moderne platform, som kan løse Fries daglige opgaver på effektiv og sikker vis og sikre en sund forretning

Mette Louise Kaagaard, direktør, KMD

”Løsningen underbygger samtidig Fries fokus på medlemmerne med enkel selvbetjening og sammenhæng i medlemsservicen. Der ligger et rigtig godt samarbejde bag lanceringen, og det vil jeg gerne sende en stor tak til Frie for,” siger hun.

Mette Louise Kaagard understreger, at området for faglige organisationer generelt er vigtigt for KMD.

”Vi har derfor de senere år investeret målrettet i at få vores nye KMD Føniks løsning i markedet. Løsningen er bygget på Microsofts Azure platform, og giver kunderne mulighed for at skalere hurtigt og bringe ny teknologi og data i spil, f.eks. chatbots og kunstig intelligens. Med Frie lancerer vi KMD Føniks som det mest fremtidssikrede, åbne og fleksible fundament i markedet for de faglige organisationer,” forklarer hun.

 

Læs mere om KMD Føniks

Med KMD Føniks kan forbund og a-kasser yde digital medlemspleje og give medlemmerne en nærværende service.

Læs mere om mulighederne her